Actualitat

L'Alguer vol cantar més en català

CantAlguer és un concurs per trobar nous talents de la música a la ciutat catalana de Sardenya

| 31/03/2022 a les 10:00h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
La Plataforma per la Llengua s’ha proposat trobar grups i cantants joves de l’Alguer que vulguin cantar en la llengua pròpia de la ciutat. Per aconseguir-ho ha convocat la primera edició del concurs CantAlguer. Els participants han de ser joves d’entre 18 i 39 anys nascuts a l’Alguer o que hi hagin residit com a mínim els últims set anys. El termini per presentar els treballs s’allargarà fins al proper 15 de maig.

De tots els participants se’n seleccionaran quatre que competiran en una final en directe al teatre cívic Gaví Bal·lero de l’Alguer, el 29 de maig. El guanyador podrà enregistrar un EP de sis cançons a l’estudi Chicken Coop de l’Alguer i podrà actuar a Barcelona, en el marc del Festival BarnaSants, i a Prada de Conflent, en el marc de la Jornada Algueresa de la Universitat Catalana d’Estiu.

CantAlguer compta amb la col·laboració de l’Obra Cultural de l’Alguer, el Festival BarnaSants, la Universitat Catalana d’Estiu i la revista Enderrock, i té el patrocini del Municipi de l’Alguer, la Fondazione Alghero i l’Oficina de l’Alguer de la Delegació de la Generalitat de Catalunya. Les bases completes i els detalls del concurs els podeu trobar al seu portal web.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, l'Alguer, Plataforma per la llengua, Concurs

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.