festivals

La Pegatina i Auxili se sumen a Roba Estesa i Ginestà a la 25a Acampada Jove

El festival ha anunciat el cartell complet d'enguany

 L'Acampada torna després de 2 anys el 14, 15 i 16 de juliol a Sant Sadurní d'Anoia

Quins festivals se celebren aquesta primavera i estiu?

| 31/03/2022 a les 16:40h

Acampada Jove
Acampada Jove | Xavier Mercadé
L’Acampada Jove ha anunciat ja el cartell complet d’enguany. Després de 2 anys sense poder celebrar-se a causa de la pandèmia, el festival retorna en aquesta 25a edició, que se celebrarà del 14 al 16 de juliol, amb un canvi d’ubicació -s’acomiada de Montblanc per traslladar-se a Sant Sadurní d’Anoia-, i una vintena d’actuacions. Així avui La Pegatina i Auxili han completat un cartell on s’acompanyen de noms com Buhos, Xavi Sarrià, Ginestà o Roba Estesa, entre altres.
 
A més de tots sis grups, també pujaran en aquest nou escenari de l’Acampada Jove, des del País Valencià, la banda d’Alzira La Fúmiga; l’ska de la valenciana Mafalda; el grup del gandià Pablo Sánchez, Ciudad Jara; el quartet de Pego Smoking Souls;  la formació de l’Alcoià El Diluvi; i la rapera d’Aldaia Jazzwoman.
 
Del principat, el festival comptarà enguany amb el grup d’Argentona Ebri Knight; el duet mataroní The Tyets; el terrassenc Lildami; el quintet barceloní El Pony Pisador; la proposta de rap transfeminista Tribade; el sextet Alérgicas al Polen; o la formació de rumba del Ripollet El Ventilador. A més, també hi actuarà el menorquí Rudymentari, portant-hi el seu reggae combatiu, i el sextet de Bilbao Huntza.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Ginestà, Roba Estesa, Auxili, La Pegatina, acampada jove, festivals d'estiu, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.