actualitat

«Queda’t així» amb Joan Dausà i Alizzz

El reputat productor de Castelldefels s’estrena en català amb el cantant de Sant Feliu

 Sortegem 3 entrades dobles per a la presentació exclusiva del tema, dijous 26 de maig a Barcelona

| 23/05/2022 a les 12:30h

Alizzz i Joan Dausà
Alizzz i Joan Dausà | Arxiu
El músic de Sant Feliu de Llobregat Joan Dausà va acabar el 2021 amb la publicació del seu darrer àlbum, Ho tenim tot (Promo Arts Music), i ara torna disposat a presentar un hit estiuenc al costat del reputat productor de Castelldefels Alizzz. La peça es publicarà el divendres 27 de maig, però, la nit anterior, el dijous 26 de maig a les 20 h, es farà un acte exclusiu a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm per presentar el videoclip en primícia, amb la presència de Dausà. Per anar-hi, pots entrar en un sorteig per aconseguir una entrada doble.

   

El músic, productor i compositor de Castelldefels Alizzz s’ha anat guanyant un nom en els darrers anys, essent premiat als Grammy Llatins i col·laborant amb C. Tangana -produint-li, per exemple, el darrer i exitós disc, El madrileño (Sony Music, 2021), i “Ateo” amb Nathy Peluso-, Rosalia, Aitana i Lola Índigo, Doja Cat i Amaia, entre altres. Ara, s’estrena en català, i ho fa acompanyant el cantautor santfeliuenc a la nova cançó “Queda’t així”.
 


COM FUNCIONA EL SORTEIG?
Sortegem tres entrades dobles per assistir a la presentació en exclusiva del videoclip de "Queda't així". El sorteig tancarà dimecres a les 18:50 h. Cada dia, entre avui i dimecres, l'atzar escollirà un guanyador/a d'una entrada doble, amb qui ens posarem en contacte.  Encara que no sortiu guanyadors en la primera jornada, entrareu automàticament al sorteig dels dies posteriors. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, sorteig, Joan Dausà, Alizzz, Antiga Fàbrica d'Estrella Damm

COMENTARIS

Fan del Dausa

Joan Manel, 23/05/2022 a les 19:34

Bue o, m'agradafia venir perquè m'agraden les cançons del Joan Dausa

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.