ESTRENES

La Mulata dispara veritats com una casa

Estrenem en exclusiva el videoclip de «#VR1T4TS» amb la col·laboració de Guillem Boltó (Stay Homas

El tema tanca el nou EP de la formació, 'Maixat'

Nous horitzons de La Mulata amb la ranxera «Dolç comiat»

| 22/04/2022 a les 11:30h

La Mulata
La Mulata
Amb dos àlbums ja publicats, Marenga (autoeditat, 2017) i Tròpic del Mediterrani (autoeditat, 2019), La Mulata presenta avui Maixat! (autoeditat, 2022), un EP de quatre temes que ha desgranat en forma de senzills i presentat els darrers mesos. Avui descobrim en exclusiva el videoclip del tema que tanca l'àlbum, "#VR1T4TS", una cançó de crítica social i ritmes llatins, amb la col·laboració de Guillem Boltó (Stay Homas) i la realització d'Adrià Pintamones. 


El grup del barri del Clot reparteix 'vritats com una casa' però amb el bon humor i optimisme que caracteritza el seu particular mestissatge llatinocatalà: critica el sistema, la banca, l’autoritat policial, el masclisme o les ràdio-fórmules insubstancials, però amb festivitat i “un lleu somrís”.

Després de rebre moltes col·laboracions a distància, ara és Guillem Boltó qui se suma a  peça. I a més, ho fa imitant la manera en què altres artistes col·laboraven en la pandèmia amb el seu projecte Stay Homas: a través d'un mòbil. Aquest, però, no és l'únic detall inesperat del clip. El tema, que és quasi més rapejat que cantat, explota amb una transformació momentània –a nivell musical i estètic– del grup tropical en la seva versió més trapera.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, La Mulata, Actualitat, estrenes, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.