ESTRENES

Nous horitzons de La Mulata amb la ranxera «Dolç comiat»

Estrenem en primícia el primer senzill de 'Maixat', un EP de quatre cançons que publicarà la banda aquest any

| 10/02/2022 a les 10:00h

La Mulata
La Mulata | Albert Espada
La Mulata és un projecte musical amb esperit lliure i vocació tropical. Amb dos àlbums ja publicats -Marenga (autoeditat, 2017) i Tròpic del Mediterrani (autoeditat, 2019)-, la banda prepara un nou EP de quatre cançons, Maixat (autoeditat, 2022), que anirà publicant en forma de senzills durant els propers mesos. Avui n'estrenem el primer, el videoclip de "Dolç comiat" -realitzat per Adrià Pintamones-, que presenta una ruptura amorosa a ritme de ranxera.


La Mulata sap bé 'que la lava també crema, que allà on passa deixa cendra però que abona un nou futur', i que qualsevol ruptura s'afronta millor amb bon humor i optimisme. Així, amb "Dolç comiat" obre una finestra d'esperança amb una sonoritat volgudament mexicana i un ritme frenètic i ballable.

Aquest senzill és el primer del nou treball de la banda del barri barceloní del Clot i, a més d'anunciar el proper àlbum, també desvela la novetat d'Alba González com a veu principal. A Maixat, enregistrat a Medusa Estudio de Barcelona, la formació comptarà amb les col·laboracions de bandes com Stay Homas o Tromboranga.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, actualitat, La Mulata, estrenes

COMENTARIS

M'encanta m'encanta m'encantaaaas

Wetsemyyy, 10/02/2022 a les 12:25

No puc parar de ballar..el "dolç comiat "..de la mulata....quina bona veu que té l'alba Gonzáles!!

Geniallllll

Nica, 19/02/2022 a les 20:36

Un gran tema, ple d'optimisme envers les dificultats, T'aixeca l'ànim !!!!! Sort, ho feu genial, mūsics i cantant. BRAVO!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.