actualitat

La Ludwig Band descobreix 'La mateixa sort' a Girona

La banda protagonitzarà la pròxima 'Sessió LP' de La Marfà

Dissabte 4 de juny, a les 12 h, el grup parlarà del seu darrer disc

Els Premis Enderrock més gironins

| 18/05/2022 a les 13:00h

La Ludwig Band
La Ludwig Band | Juan Miguel Morales
Des del 2014, al centre de creació musical gironí La Marfà s’organitza un cicle de Sessions LP, on diversos músics i professionals del sector musical analitzen discos emblemàtics. En el marc del cicle, el pròxim dissabte 4 de juny, s’hi farà la Sessió LP Premis Enderrock amb La Ludwig Band per descobrir La mateixa sort (The Indian Runners, 2021).
 
Així, el 4 de juny a les 12 h la banda vindrà a comentar el seu últim treball, La mateixa sort, que va ser considerat el millor disc de l’any per la crítica dels Premis Enderrock d’enguany. Al costat dels membres de La Ludwig Band, es podran descobrir els detalls, referències, temes i influències que s’amaguen en l’àlbum, que ha donat cançons tan exitoses com “S’ha mort l’home més vell d’Espolla”.


La sessió de dissabte no serà l’habitual, i és que el format que ha seguit el cicle en els darrers anys ha estat el de portar músics per parlar de discos d’altres artistes. Per exemple, la primera Sessió LP va convidar a Mazoni per parlar del Revolver (Parlophone, 1966) dels Beatles.  Posteriorment, també hi ha passat, entre altres, Eric Fuentes, per parlar de Paranoid (Vertigo/Warner Bros, 1970) de Black Sabbath; Xarim Areté, que hi va analitzar el The Basement Tapes (Columbia Records, 1975) de Bob Dylan; Josep Thió (Sopa de Cabra) que va repassar Born to Run (Columbia Records, 1975) de Bruce Springsteen; Pau Vallvé amb Ok Computer (Parlophone, 1997) de Radiohead; Judit Neddermann amb Back to Black (Island, 2006) d’Amy Winehouse; Cala Vento amb Favourite Worst Nightmare (Domino Recording Company, 2007) d’Artic Monkeys; o David Carabén (Mishima) amb Songs of Leonard Cohen (Columbia Records, 1967).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock, PremisEnderrock2022, Sessions LP, La Marfà, La Ludwig Band

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.