Actualitat

Eufòria arriba a la fi amb l'esperada gran final

El concurs de talents vocals desvelarà el gran guanyador, que participarà a la cançó de l'estiu i a la Marató de TV3

El programa s'emet aquest divendres a les 22 h

| 15/06/2022 a les 18:00h

El plató d'Eufòria
El plató d'Eufòria | Juan Miguel Morales
Demà és divendres i, com ja és habitual, arriba una nova gala d'Eufòria, el concurs de talents de TV3. Després de tres mesos i un total de 12 gales, el programa arriba a la seva fi amb la gran final. La segona semifinal, va estar carregada d'emocions i molts nervis i va classificar per a aquesta darrera gala a Mariona i Núria, mentre que va deixar fora del programa a Edu i Pedro. D'aquesta manera, Triquell, Mariona i Núria buscaran convertir-se en el guanyador d'Eufòria, que entre altres coses, voldrà dir poder cantar amb Miki Núñez la cançó de l'estiu de la cadena pública o a la Marató de TV3 i gaudir d'un contracte d'un contracte discogràfic.

A diferència de com ha passat en les gales anteriors, encara no s'han fet públiques les cançons que interpretaran els tres finalistes divendres, però sí que se n'han donat algunes pistes. Se sap que cada concursant interpretarà dos temes: un en català i un en anglès, i que la cançó de la primera volta ha estat escollida pels mateixos concursants mentre que la segona ha estat decidida pel programa. A més, també se sap que hi haurà temes d'artistes ben diversos com Adrià Puntí, Dua Lipa i Jessie J.

Per a escollir el guanyador, hi haurà dues rondes. Primer, cantaran els tres concursants i l'audiència emetrà el seu veredicte. Els dos concursants més votats passaran a la segona ronda i l'últim quedarà eliminat -tot i que tindrà l'oportunitat de fer una darrera actuació d'exhibició-. Tot seguit, els dos concursants elegits tornaran a protagonitzar una nova actuació i, finalment, tindrà lloc la segona votació, que decidirà el guanyador final. Ni el jurat ni el Var musical tindran cap poder de decisió en el resultat final, però sí que podran donar les seves valoracions. A continuació, repassem com arriben cadascun dels finalistes a aquesta última cita del programa:


Mariona
(Valls, 20 anys)

Mariona arriba a la gran final com a la principal favorita. Ha estat la concursant que més vegades ha ocupat el tron de favorita -en tres ocasions, juntament amb Triquell- i, a més, ha estat l'única concursant que mai ha estat nominada a la zona de perill. La setmana passada, la vallenca va accedir a la gran final en la primera ronda de votacions i amb un 47% dels vots interpretant "Believe", de Cher. Més tard, ja a tall d'exhibició, va interpretar "Amor particular", de Lluís Llach.


Núria
(Olot, 26 anys)

Núria es va convertir en la darrera finalista després d'imposar-se en la segona i última ronda de votacions de la gala de la setmana passada. Amb un 46% dels vots, es va imposar tant a Edu com a Pedro. Els bons resultats es deuen a la bona rebuda per part de l'audiència de les seves dues actuacions: "Titanium", de Madilyn Bailey i David Guetta, i "Sobreviviré", de Mónica Naranjo.


Triquell
(Sant Quirze del Vallès, 21 anys)

Triquell es va convertir en el primer finalista fa dues gales gràcies a ser escollit com al favorit de la nit. La seva actuació vocal amb "Grace Kelly", de Mika, va convèncer el jurat i aquest el va classificar per aquesta darrera gala decisiva. La setmana passada, ja amb el lloc assegurat, el santquirzenc es va exhibir sense la pressió de la resta dels seus companys cantant "With Or Without You", d'U2.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, tv3, eufòria

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.