FESTIVALS

Arriba l'estiu, arriba Es Claustre

L'espai cultural de Maó presenta la programació per aquest estiu

| 25/05/2022 a les 17:45h

Es Claustre
Es Claustre
Al bell mig de Maó, la música i l'estiu bateguen a Es Claustre amb una programació variada d'artistes tant nacionals com internacionals des del juny a l'octubre. Aquest estiu actuaran al claustre del convent del Carme artistes com la cantant barcelonina Suu, el cantautor solsoní Roger Mas, el duet santandreuenc Ginestà, el cantautor eivissenc Miquel Serra, Albert Pla i Diego Cortés, Anna AndreuLadilla Rusa i Marwan. A més, també s'hi celebrarà el cicle de jazz Es Claustre 23, amb concerts tots els diumenges de juny fins a setembre.

Anna Andreu obrirà la programació de juny el dia 2 acompanyada de Marina Arrufat per a presentar el nou disc La mida (Hidden Track Records, 2022). Durant tot el mes, entre altres, actuaran artistes com Daniel Higiénico acompanyat a la guitarra i el llaüt per Toni PastorCaamaño & AmexeirasThe New Mastersounds i Miss Loopita. A més, del 9 a l'11 de juny, Es Claustre serà l'escenari del Festival Mallorca Groove.

El primer cap de setmana de juliol hi haurà el concert de Rufus T Firefly i The Black Barbies. Els següents dies actuarà el cantautor Roigé, la cantant barcelonina Suu i els de Montcada i Reixac Ladilla Rusa. Les setmanes vinents serà el torn dels illencs Jaume Mas & Miki Rotger; Oliva Trencada, que presentarà Cel d'Horabaixa (Nova Editorial Moll, 2022); Albert Pla i Diego CortésElena Gadel i Marta Robles i el cantautor eivissenc Miquel Serra, entre altres. El 23 de juliol, en col·laboració amb el Festival Barnasants, actuarà el cantautor solsoní Roger Mas. I la darrera setmana, passaran per Maó Àlex Serra & Totu Dub, Gessamí Boada, Marwan i el grup santandreuenc Ginestà.

L'agost començarà amb Mogambo Live, seguit dels concerts d'Itaca BandVerlaatMarc SerratsJúlia BeatloopSommeliersMr Kilombo o Las Migas, entre d'altresI, per acabar, el setembre actuaran diversos artistes com Pol Batlle i Rita PayésHolly Miranda Momi Maiga, i també albergarà entre el 22 i el 24 algunes actuacions del festival Cranc, entre altres propostes.
 

Cicle de jazz: Es Claustre 23

Tots els diumenges d’estiu, des de juny fins a setembre, l'espai cultural maonès s'omplirà de jazz amb el cicle Es Claustre 23: divuit concerts i gairebé una setantena de músics. Aquest projecte sorgeix de l'aliança amb 23 Robadors, l'emblemàtica sala de jazz del Raval que ha esdevingut un espai d'experimentació en directe per a molts estudiants. Presenten un cartell marcadament intergeneracional, amb formacions inèdites, on conflueixen músics veterans amb noves promeses, alta presència de dones, referents locals, nacionals i internacionals. Aquesta col·laboració forma part del 'Mapa de Vincles' amb col·lectius, entitats, artistes o persones que Es Claustre va iniciar l'any passat.

Tempus Fugit Quartet inaugurarà el cicle dominical el 5 de juny i el seguiran les següents setmanes de Jordi Mestres Trio, Jaume Llombart Trio i la unió de Belén Bandera i Carla Motis amb Horacio Fumero. Si juny era un mes marcat pels trios, el juliol i l'agost seran els mesos dels quartets, que inicien amb The Grunge Quartet, seguit d'Òscar Latorre Quartet i Fernando Brox Quartet, i la proposta Esto sí se llama querer d'Eva Fernandez, Alfred Artigas, Juan Pablo Balcázar -que també actuarà amb el Delightful quartet i amb el seu trio, el setembre-. A més, actuaran Hemiola Trio i Pol Omedes, pura vida, el 10 i 17 de juliol respectivament. 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, actualiat, festivals d'estiu, festivals d'estiu illes balears, Festivals, Festivals 2022

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.