festivals

Ginestà, Els Catarres i Joan Dausà s'incorporen al cartell del Cruïlla 2022

El festival barceloní anuncia quinze nous noms, que se sumen a una programació que acumula una quarantena d'artistes

L'edició d'enguany se celebrarà del 6 al 9 al Parc del Fòrum

Quins festivals se celebren aquesta primavera i estiu?

| 30/03/2022 a les 12:55h

Cruïlla
Cruïlla | Carles Rodríguez
El festival barceloní Cruïlla ha destapat quinze nous noms del cartell de l'edició d'enguany, prevista pel 6, 7, 8 i 9 de juliol al Parc del Fòrum. Així, la banda santandreuenca Ginestà, el santfeliuenc Joan Dausà, i el trio d'Aiguafreda Els Catarres, entre altres, se sumen a una programació que de moment ja acumula més de quaranta artistes.

El cicle obrirà el dimecres 6 de juliol, amb una jornada de músiques urbanes protagonitzada per Leïti SeneIll Pekeño & Ergo ProFree Sis Maria i Judeline, que actuaran al costat dels celebrats -i ja anunciats- Rels B31 FAMTrueno i Toteking. L'endemà, Marcel i Júlia i Pupil·les, entre altres, completaran una programació que compta ja amb els caps de cartell Stay HomasResidente i Molotov, a més de Balkan Paradise Orchestra.

El divendres 8 de juliol actuaran els artistes de projecció més internacional del l'edició d'enguany, com la nova incorporació del duet britànic Sleaford Mods. També actuarà Jack White, Rigoberta BandiniZaharaDelafé y Las Flores AzulesJoe Crepúsculo o Dan Peraldo i El Comboi.

Els CatarresJoan DausàGinestà, i també el guitarrista madrileny Depedro tancaran el festival en una jornada on a més es podrà gaudir dels concerts de BuhosThe TyetsQueralt LahozRubén BladesHabla de Mí en Presente o Tanxugueiras, entre altres. 
 

CRUÏLLA PRIMAVERA

Amb una desena de concerts ja fets, a l’edició primaveral del festival Cruïlla encara li queda quasi la meitat d’actuacions per celebrar i, a més, amb tres sold outs: Rita Payés i Elisabeth Roma (30 de març); Ginestà (31 de març) i Toteking (2 d’abril). El cicle també oferirà els directes J Dose, León Benavente, Els Catarres, Habla de Mí en Presente i Lágrimas de Sangre.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Joan Dausà, Els Catarres, Ginestà, actualitat, festivals d'estiu, festivals, Cruïlla

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.