LLISTES

Quines han estat les cançons més radiades el darrer mes?

«A poc a poc» de Doctor Prats, «Here2Play» de Stay Homas i «Com una bala» d'Itaca Band encapçalen la llista

El TOP30 comprèn les cançons en català més escoltades a les ràdios entre l'15 d'abril i el 12 de maig

| 31/05/2022 a les 17:30h

Doctor Prats
Doctor Prats | Bernat Almirall
L’Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenta cada mes una llista amb les cançons més radiades en català. 

Encapçala la llista "A poc a poc" de Doctor Prats, que salta de la vintena a la primera posició de les cançons més punxades a les ràdios catalanes. La segueix de ben a prop "Here2Play" d'Stay Homas, que es manté a la segona posició, mentre que "Animals" d'Els Catarres cau de la primera posició i completa el podi d'aquest mes.

Més enllà del TOP3, Sexenni ha situat en quarta posició el hit "De lao", seguit de "Com una bala" d'Itaca Band, en la cinquena posició. "El que vull" de Blaumut baixa a la sisena i "Com dues gotes d'aigua" de Manu Guix es manté en setena posició. "Estimant salvatge" de David Ros i "Quan arribi Lal'Ba" de Lal'Ba irrompen a la llista i se situen a la vuitena i novena posició, mentre que "Elefants" d'Oques Grasses tanca aquest TOP10.

Altres cançons es mantenen amb alts i baixos al TOP15: "Que vingui algú" de Joan Dausà (11è), "Fills del mar" de Miquel Abras amb Sergio Dalma (12è), "De l'1 al que" de The Tyets (13è), "Una cançó" de Julen (14è) i "Diamants" d'Els Catarres (15è). Finalment, perden pistonada "Somni" de Ginestà, que baixa set posicions; "L'orquestra del Titanic" de La Fúmiga, que perd tres posicions; "No en tens prou" de Joan Masdéu, que baixa a la dinovena posició; "Algun dia" de Julieta, que perd quatre posicions; "Tot és més fàcil" de Sara Roy amb Miki Núñez, que cau a la vint-i-cinquena plaça; i "T'he trobat a faltar" de Buhos i En Tol Sarmiento, que passa de la divuitena posició a tancar el TOP30. En canvi, "Pel camí" de Mosaic escala fins al número divuit i "El teu amor" de Koers passa del vint-i-nou al vint-i-dos.

Per la seva banda, s'incorporen a la llista del TOP30 "Color de sang" de Sau, "Som de foc" de Porto Bello amb Nerea Rodríguez, "Que no s'acabi mai" de Marcel i Júlia, "Un lloc que no recordi" de Mishima, "Galtes vermelles" Lluc i Iglú, "Trobo caravana" de Cronopios i "Una cita" de Ginestà. Amb aquest nou tema, són dues les cançons que col·loquen els de Sant Andreu a la llista, i esdevenen, juntament amb Els Catarres, els grups amb les cançons catalanes més radiades.


 

 
Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, Sexenni, doctor prats, APECAT, Els Catarres, llistes, Stay Homas, Itaca Band

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.