Llistes

Quines han estat les cançons més radiades de l'últim mes?

«A poc a poc» de Doctor Prats, «Here2Play» d'Stay Homas i «De lao» de Sexenni encapçalen la llista

El TOP30 comprèn les cançons en català més escoltades a les ràdios entre el 13 de maig i el 9 de juny

| 04/07/2022 a les 10:30h

Doctor Prats
Doctor Prats | Bernat Almirall
L’Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenta cada mes una llista amb les cançons més radiades en català. 

Encapçala la llista "A poc a poc" de Doctor Prats, que es manté un mes més com la cançó més punxada a les ràdios catalanes. La segueix, novament, "Here2Play" d'Stay Homas a la segona posició, mentre que "De lao" de Sexenni puja un esglaó, entrant així en el pòdium. Tanquen el TOP5 "Animals d'Els Catarres i "Queda't així" de Joan Dausà, produïda per Alizzz, que s'incorpora a la llista entrant per la porta gran. "Que no s'acabi mai"  de Marcel i Júlia ha pujat posicions vertiginosament en un mes: de la 24a a les 6.

"El que vull" de Blaumut, "Estimant salvatge" de David Ros -que es manté en el vuité lloc- i "Color de sang" de Sau formen també part de les 10 cançons catalanes més radiades en aquest darrer mes. Entre alts i baixos, es mantenen al TOP 15 "Quan arribi Lal'Ba" de Lal'Ba, "Elefants" d'Oques Grasses i "Diamants" d'Els Catarres, que passa de la quinzena a la tretzena.
 
Per la seva banda, vuit cançons s'incorporen a la llista del TOP 30. A més de "Queda't així", s'hi afegeixen "Una cançó d'amor" de Sara Roy, "Aquí i avui" de Júlia Blum Sexenni, "Quin panorama" de Dan Peralbo & El Comboi, "Mare de dracs" de Tesa, "Cotó" de Mishima, "Oh la la" d'Antònia Font i "Haurà valgut la pena viure" d'Els Catarres, que esdevé el grup amb més cançons a la llista d'aquest mes. El retorn de "Tant de bo" de Suu tanca el TOP30 de juny.

Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, Llistes, actualitat, doctor prats, stay homas, Sexenni, llistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.