Revista

L'Enderrock de juny es condensa amb Mishima

El número 335 dedica la portada a la banda barcelonina, que acaba de publicar 'L'aigua clara'

El número d'aquest mes desvela els 18 artistes seleccionats del #22Sona9

També s'hi entrevisten Doctor Prats, Miqui Puig i Juan Perro

Enderrock Sona de juny amb Mishima i Paula Grande

| 01/06/2022 a les 10:20h

Mishima encapçala la portada de l'Enderrock de juny per parlar sobre el nou treball, L'aigua clara (The Rest Is Silence, 2022). Aquesta novena entrega discogràfica de la banda barcelonina és un disc marca de la casa, amb el seu so característic, la icònica veu de David Carabén i el seu imaginari únic. En parlen en una extensa entrevista amb Maria Xinxó. La revista es pot adquirir com sempre a quioscos i llibreries, i en format digital a través de la plataforma iQuiosc.cat. 

En aquest número 335 també s'entrevista en profunditat la banda vallesana Doctor Prats, que detalla totes les interioritats del seu darrer disc, Pel cantó bo (Música Global, 2022); es descobreix amb Miqui Puig el nou disc Miqui Puig canta vol.07 (Primavera Labels, 2022), que compta amb col·laboracions de luxe com Queralt Lahoz o Ferran Palau, i es conversa amb Santiago Auserón sobre el seu nou treball sota l'àlies de Juan PerroLibertad (La Huella Sonora, 2022).

Així mateix, també s'hi entrevista Marc Timón pel seu debut en el pop-rock amb Amalia (Segell Microscopi, 2022); Ramon Mirabet pel seu quart disc Free (autoeditat, 2022); Paula Grande, que desvela el nou àlbum D.O's (U98, 2022); Malparlat, que publica el segon treball, Sentimantral (La Clavaguera, 2022); P.A.W.N. Gang, que reapareix amb Respawn (Delirics, 2022); Anegats i el seu incombustible Retorn Vol.II (Blau, 2022); Vittara i Julieta, que acaben de presentar el treball conjunt Dosmilset (Music Bus, 2022); The Bird Yellow amb el seu treball conceptual Pink Honey Rain (Vida Records, 2022) i Che Sudaka, que celebra el seu vintè aniversari amb el disc 20 años (Cavernícola, 2022) i el llibre Sin fronteras (Descontrol, 2022).

A més, en aquesta nova revista es desvelen els 18 seleccionats del #22Sona9 i tots els concerts preliminars del concurs de bandes emergents. N'hi haurà tres a Catalunya (7, 8 i 15 de juny a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm), un al País Valencià (9 de juny a la Sala 16 Toneladas) i un a les Illes Balears (10 de juny al Teatre Xesc Forteza de Palma). També destaca la convocatòria del XV Concurs Sons de la Mediterrània, que admetrà propostes artístiques entre l'1 de juny i el 10 de juliol.

A la secció Acords i Desacords hi opinen la cantautora tortosina Montse Castellà i el periodista musical Guillem Vidal; i a la de Músics i Cellers convidem la cantautora manresana Gemma Humet a visitar la Cava Guilera (Alt Penedès), on ens rep Marta Guilera. La foto del mes la protagonitza el retorn als escenaris d'Inadaptats en el seu concert a Razzmatazz, mentre que a Rockviu recordem el concert d'Els Pets a l'Strenes de Girona, el concert inèdit de Pascal Comelade i Lee Renaldo (Sonic Youth) a l'Ateneu de Banyoles, el sempre imprevisible Desconcert d'iCat i les diferents propostes que van passar per la FiM de Vilaseca. Per la seva banda, 1963 (RGB, 2022) d'Els Pets és considerat El disc del mes per Jordi Bianciotto. I a Menrecordo, l'escriptor i crític literari Joan Josep Isern rememora el pianista Jordi Sabatés (1948-2022) i el seu homenatge a Frederic MompouPortraits / Solituds (Edigsa, 1979). 
 

Enderrock 335 Foto: Foto: Michal Novak | Disseny: Manuel Cuyàs

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, enderrock 335, mishima, revista, enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.