Festivals

El Tempo omple Girona de ritme durant tot el juliol

La 14a edició del festival comença aquest divendres amb el concert de La Casa Azul

El cicle s'allargarà fins al 31 de juliol i omplirà el Barri Vell amb tota mena de propostes

Una part de la programació s'ha dut a terme en col·laboració amb Enderrock

| 07/07/2022 a les 12:00h

El Tempo Girona en una antiga edició
El Tempo Girona en una antiga edició | Arxiu
Divendres 8 de juliol arrenca la 14 edició del festival Tempo de Girona, que s'allargarà fins al 31 de juliol i omplirà de música dos indrets ben singulars del barri vell gironí: el Passeig Arqueològic i la Plaça dels Jurats, que recupera la seva programació després de la pandèmia. Precisament, en aquest emplaçament tindrà lloc el tret de sortida del festival amb el concert de La Casa Azul.

Al llarg d'aquest cap de setmana, també hi actuaran Ramon Mirabet (9 de juliol) i la nit Tempo Dones (10 de juliol), amb una programació amb formacions femenines com La Bien Querida, Cecilia Krull, Joina i Blondex. El dia 29 de juliol, a la recta final del festival, també hi serà E-Strings by GIO Symphonia, que presentaran per primer cop el seu espectacle polifacètic, que va de la clàssica al dance.

Paral·lelament, al Passeig Arqueològic, hi tindrà lloc el Tempo Village, un espai que acollirà diferents actuacions de franc programades en col·laboració amb Enderrock. Aquesta setmana, hi actuaran Hatxe i Aya & King, mentre que al llarg del mes també hi passaran artistes com Dan Peralbo i El Comboi, Ven'nus, Joan MasdéuLia SampaiJuPol Bordas, Bernarda i Manzau, entre altres. Paral·lelament, també hi haurà algunes activitats de pagament, com la de Vega Almohalla (8 de juliol) o el tast de vins acompanyat de l'actuació del Quartet Tokaji (11 de juliol).

Finalment, seguint la iniciativa d'edicions anteriors, el cicle ha programat diverses propostes amb un rerefons social, com els concerts solidaris de Nucli Trío de David Viñolas i Rebelde Ibón Casas en col·laboració amb la Fundació Once, l'actuació de Rumba 4G, una formació que treballa per la inclusió social dels barris del Sector Est de Girona o Clams, una banda de pop-rock que compta amb diferents coristes amb discapacitat intel·lectual.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Girona, Tempo, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.