obituari

Ha mort Gerard Martín, antic cantant de Terra Ferma

El músic reusenc va morir ahir als 24 anys d'edat

| 11/08/2022 a les 22:02h

Gerard Martín, antic cantant de Terra Ferma
Gerard Martín, antic cantant de Terra Ferma
Gerard Martín, qui va ser cantant fins el 2020 del grup de ska-fusió Terra Ferma,va morir ahir 10 d'agost als 24 anys d'edat. Fins ara, el grup havia publicat un EP i dos discos autoeditats: Aixecant el vol / Declaració de principis (2015), Un brot de llum (2018) i Sobre viure (2020). L'any passat, Terra Ferma van publicar el senzill "Mentre duri l'espera".

Entre d'altres certàmens, Terra Ferma va participar l'any 2019 en el concurs Sona9. Precisament, el grup havia d'actuar ahir al segon Concurs de Bandes de l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà), però la seva actuació es va haver de suspendre.

La banda havia decidit acomiadar-se després de vuit anys d'existència, tornant "als pobles i ciutats que han confiat en nosaltres durant els últims anys i sumar-ne de nous", tal i com esmentaven al seu compte d'Instagram. A més de l'actuació a l'Espluga de Francolí, el grup tenia previst tocar aquest mes d'agost a Gràcia, l'Argentera, Maspujols i Riba-roja d'Ebre. De moment, Terra Ferma ha descartat actuar dilluns vinent a Barcelona.

El músic, a més, era conegut per ser el fill del regidor del consistori reusenc, Andreu Martín. El funeral tindrà lloc el divendres 12 a les 16.30h a l'església de Sant Joan de Reus, tal i com informa Canal Reus TV.

Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, obituari, Terra Ferma, Gerard Martín

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.