Festivals

El festival SanSan presenta una nova edició amb Love of Lesbian, Alizzz, La Pegatina o Carlos Sadness

El festival se celebrarà entre el 6 i el 8 d’abril a Benicàssim

Aquest Nadal, el SanSan ofereix un paquet especial amb l’abonament i objectes commemoratius

| 07/12/2022 a les 17:30h

L'escenari del festival SanSan
L'escenari del festival SanSan | Arxiu
Els dies 6, 7 i 8 d’abril, el SanSan obre la temporada de grans festivals a l’aire lliure. Així doncs, arrenca a Benicàssim amb les actuacions d'artistes catalans com el grup barceloní Love of Lesbian, el compositor de Castelldefels Alizzz, el grup de Montcada i Reixac La Pegatina o el cantautor barceloní Carlos Sadness, entre altres. Ja es poden comprar els diferents abonaments del festival i també el paquet especial de Nadal que ofereix el festival per regalar aquestes festes.
 
Més enllà dels artistes catalans, en aquesta edició també hi haurà altres caps de cartell d'àmbit internacional, com el grup francès Phoenix o el grup de rock alemany Milky Chance, i d'àmbit estatal, com la banda madrilenya Leiva. A banda dels concerts que se celebraran durant les tres nits, al festival s'hi podrà gaudir de la gastronomia que s'oferirà i de les platges de la Costa dels Tarongers. 

El paquet nadalenc del SanSan és una edició limitada especial que inclou l’abonament del festival i diferents elements commemoratius amb motius nadalencs, com una bufanda, uns mitjons, uns adhesius i una corretja. 
 

Paquet especial de Nadal del SanSan Festival

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals 2023, Festivals, pack nadal, SanSan Festival

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.