Festivals

Jo Jet i Maria Ribot inauguraran la primera edició del festival Encalma

La companyia la Perla 29 impulsa sis concerts al teatre La Biblioteca durant els mesos de desembre i gener

| 16/11/2022 a les 17:00h

Jo Jet i Maria Ribot, Selva Nua, Raül Refree i Maria Mazzotta, Alex Serra i Toti dub, Marialluïsa, Fuss, Sandra Monfort i Selma Bruna.
Jo Jet i Maria Ribot, Selva Nua, Raül Refree i Maria Mazzotta, Alex Serra i Toti dub, Marialluïsa, Fuss, Sandra Monfort i Selma Bruna.
La companyia La Perla 29 impulsa aquest hivern el festival Encalma, un cicle de sis concerts al teatre la Biblioteca, comissariat pel director de la companyia, Oriol Broggi, el mànager de talents, Àlex Torrents, i el músic i ex membre de Txarango, Alguer Miquel. En el marc del festival es podran gaudir dels concerts en format íntim que faran, tan artistes emergents, com noms consolidats del sector musical català. La inauguració de l'Encalma serà a càrrec de Jo Jet i Maria Ribot, l’1 de desembre, amb la presentació del seu darrer disc, Febrer // Agost (Microscopi, 2022).

Els lleidetans Selva Nua també participaran en el festival amb el seu primer treball, Momentani (Bankrobber, 2022), el 3 de desembre. El dijous 15 de desembre, en una col·laboració amb el festival Clàssics, el barceloní Raül 'Refree', acompanyat de l'italiana Maria Mazzotta, actuarà al festival. El 22 de desembre Alex Serra i Toti dub, portaran la seva música al festival i l’endemà, hi haurà un doble concert amb el quartet igualadí Marialluïsa i el duo Fuss. El darrer concert serà el 13 de gener, amb la pedreguera Sandra Monfort i la sancugatenca Selma Bruna, que tancaran aquesta edició del cicle.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, fuss, Marialluïsa, Selma Bruna, Sandra Monfort, Toti Dub, Alex Serra, Maria Mazzota, Raül Refree, Selva Nua, encalma 2022, Jo jet i Maria ribot, Festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.