Verkami

El conte-disc d'Arantxa Andreu a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

L'artista mallorquina demana suport econòmic per gravar i fabricar el seu conte-disc 'La girafa i la balena'

| 13/11/2022 a les 12:30h

Arantxa Andreu
Arantxa Andreu | Arxiu
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: tercer treball discogràfic d'Arantxa Andreu, el conte-disc La girafa i la balena.

ARANTXA ANDREU

Després de formar part del grup La Búsqueda, el 2006 Arantxa Andreu va decidir iniciar la carrera en solitari. Des de llavors, ha publicat dos àlbums, Hilando sueños (autoedició, 2010) i El calor de la vida (autoedició, 2016). Ara, la cantant mallorquina torna amb un nou projecte, el conte-disc La girafa i la balena. Aquest treball, que ha elaborat conjuntament amb la il·lustradora Arantxa Pardo i el productor Jaume Compte, és un conte il·lustrat amb cançons com a banda sonora.


Andreu ha iniciat una campanya a Verkami per poder assumir despeses com la gravació, la impressió del conte-disc i la fabricació del CD. L’artista recompensarà els mecenes que hi col·laborin -segons la quantitat aportada- amb l’enviament del conte-disc, digital i físic, i altres àlbums de la cantant, làmines exclusives amb il·lustracions dels protagonistes de la història i, fins i tot, la possibilitat d’un concert privat a domicili.
 

>>COL·LABORA AMB LA CAMPANYA<<

Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Arantxa Andreu, Verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.