Verkami

Verkami té l''Atom' de Román Gil

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

El cantautor barceloní publica el tercer disc, 'Atom'

| 04/12/2022 a les 12:30h

Román Gil
Román Gil | Arxiu
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: l'edició en vinil del tercer disc del cantautor Román GilAtom.

ROMÁN GIL
Set anys després de publicar el seu segon àlbum d’estudi, Miau! (Autoeditat, 2015), Román Gil torna amb un nou projecte treballat a foc lent, Atom. Aquest disc, que el cantautor defineix com ritmes progressius dels 70 encaminat també cap a la música clàssica, l’ha creat amb l’ajuda del segell Belamarh de Luis Moner. Gil durà el seu tercer àlbum a la vida en format cd i vinil, amb el pensament en cap de fer realitat un dels seus somnis de petit: que la seva música sonés en format vinil. 
 

Román Gil ha iniciat una campanya a Verkami per poder culminar la publicació del seu tercer disc i cobrir les despeses de fabricació de 300 còpies en físic del disc en format CD i vinil. L’artista recompensarà els mecenes que hi col·laborin amb diferents versions – segons la quantitat aportada – del disc, ja sigui en format digital, en CD o en vinil. També es podrà optar per la compra dels dos primers discs del cantautor. 

>>COL·LABORA AMB LA CAMPANYA<<

Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, román gil, atom, Actualitat, Verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.