Verkami

'Pa d'arrels', el segon disc d'Aixopluc, a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

El grup bagenc presenta el seu segon disc de llarga durada

| 17/12/2022 a les 13:30h

Aixopluc
Aixopluc | Arxiu
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: l'edició del segon disc d'Aixopluc, Pa d'arrels

AIXOPLUC
Queralt Valls Brunat i Joel Díaz Vilà van crear el 2020 un projecte musical que buscava el vessant més íntim de la música folk. I així va néixer Aixopluc. Amb el so del violí, la viola, el piano i l’acordió diatònic, que ells mateixos toquen, van publicar el seu primer disc, Gotes (Autoeditat, 2021). Aquest 2023 el seu projecte musical vol continuar creixent, amb un nou treball: Pa d’arrels
 

Aixopluc ha iniciat una campanya a Verkami per poder fer realitat aquest segon disc. Els diners que recaptin aniran destinats a pagar totes les despeses que comporta gravar, produir i publicar un àlbum, i també a la distribució d’aquest als mecenes que col·laborin amb el projecte. Entre les recompenses –que depenen de la quantitat aportada– hi ha samarretes del grup, lots de cd’s, tallers de ball, escriptura i música amb ells, les partitures del disc o la possibilitat d’adquirir un concert a casa teva.
 

>>COL·LABORA AMB LA CAMPANYA<<

Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.