actualitat

Els amics que la Companyia Elèctrica Dharma convida al seu 50è aniversari

Albert Pla, Maria del Mar Bonet i The Tyets, entre altres, seran al concert que la banda santsenca oferirà el 22 d'abril al Palau Sant Jordi

La Companyia Elèctrica Dharma i Estopa, entre els condecorats amb la Creu de Sant Jordi 2022

| 22/11/2022 a les 10:00h

Companyia Elèctrica Dharma
Companyia Elèctrica Dharma | Juan Miguel Morales
A principis de l’any passat, la Companyia Elèctrica Dharma va anunciar una gira commemorativa per celebrar els seus 50 anys d’activitat ininterrompuda. L’Any Dharma s’inaugurarà amb un concert únic al Palau Sant Jordi el 22 d’abril de 2023, del qual la banda santsenca, guardonada amb el Premi Enderrock 2022 a la Trajectòria i la Creu de Sant Jordi 2022, n’ha avançat algunes col·laboracions, com Albert Pla, Maria del Mar Bonet i The Tyets, entre altres.
 
La Dharma ja va pujar a l’escenari del Palau Sant Jordi en la celebració dels seus 20 anys, i per aquests 50, prepara un concert ben especial. Segons ha anunciat la formació, es volen rodejar d’artistes representatius d’aquestes cinc dècades de recorregut. Així, han convidat a participar músics coetanis als seus inicis, com la cantautora palmesana Maria del Mar Bonet, però també de més novells com el duet mataroní The Tyets. Tot i que la companyia assegura que el cartell seguirà creixent amb nous noms, de moment ja n’ha avançat vuit, entre els quals hi ha: Albert Pla, Balkan Paradise Orchestra, Celtas Cortos, Els Catarres, Gemma Humet i Quimi Portet.
 
L’Any Dharma s’allargarà tot el 2023 i, a més d’aquest concert especial, també suposarà la publicació de dos llibres, un disc amb cançons inèdites i un documental sobre la banda.
 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, companyia elèctrica dharma, Elèctrica Dharma, concerts, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.