Estrenes

El dolor sistèmic de Las Bajas Pasiones

Estrenem en primícia el nou senzill del trio, «Duele»

Las Bajas Pasiones, rebels i dissidents

| 27/01/2022 a les 09:30h

Las Bajas Pasiones
Las Bajas Pasiones
La reivindicació i la crítica social és el gran estendard de Las Bajas Pasiones. Aquest trio provinent de diversos indrets de la península Ibèrica -Barcelona, Murcia i Madrid- ha publicat ja dos àlbums, Rizomas salvajes (Delirics, 2018) i Bichx Rarx (Kasba Music, 2020), que els ha consolidat com un dels referents de l'escena queer catalana. El passat octubre, la banda va estrenar-se en català publicant "Rebel·lia", un dels avançaments del seu pròxim treball. Avui, us presentem un nou tema de la banda, "Duele", que serà l'últim senzill que es podrà escoltar en primícia abans de la publicació del tercer àlbum del trio.


"Duele" és un clam de denúncia contra la violència i les injustícies cícliques que perpetua el sistema socioeconòmic actual. Un model basat en la moneda i l'economia en què la por i la ignorància són ben recurrents. Així, en aquest senzill, Las Bajas Pasiones recullen el dolor davant la inacció del poder i la incapacitat de revertir aquests canvis.

El videoclip, realitzat pel xilè José Pouchucq, ens presenta el trio com a criminals per promoure la llibertat sexual. Per aquest motiu, la banda s'oculta a les muntanyes, com els maquis durant el franquisme, en la seva caravana. Els tres músics, en cerca i captura, són perseguits per dos guàrdies civils, que acaben immersos en la seva revolució sexual.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, queer, estrenes, las bajas pasiones

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.