Verkami

Nerea Green i el seu primer EP, a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

La cantautora barcelonina publicarà el seu primer EP el maig del 2023

| 15/01/2023 a les 14:00h

Nerea Green
Nerea Green
Article patrocinat per Verkami
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: l'edició del primer EP de Nerea Green

NEREA GREEN
Fa cinc anys l'artista va començar aquest projecte, recollint en cançons les seves experiències vitals. Ara fa uns mesos la cantautora va revisar aquelles lletres i, amb el productor Reben, les han convertit en un viatge per la seva història personal. El resultat serà un EP que veurà la llum el maig.


Nerea Green ha iniciat una campanya a Verkami per a poder treure a la llum aquest primer EP. Els diners recaptats aniran destinats a la gravació del disc. Entre les recompenses -que depenen de la quantitat aportada- hi ha una postal firmada per l'artista, un cover de la cançó a escollir, una totebag amb el disseny del disc, un concert en línia de l'EP o l'escriptura personalitzada d'una cançó.
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Enderrock, Verkami, Nerea Green, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.