actualitat

Enderrock Sona de gener amb Lal'Ba, Sergi Carbonell i Jo Jet i Maria Ribot

Dimecres 18 de gener presentem el número 342 d'Enderrock amb una entrevista i concert acústic del trio d'Olesa de Montserrat, del cantautor de Ribes de Freser i del duet manresà

Lal'Ba i Sergi Carbonell inauguren l'Enderrock 2023

| 10/01/2023 a les 19:00h

Imatge il·lustrativa
El pròxim dimecres 18 de gener, Lal'Ba, Sergi Carbonell i Jo Jet i Maria Ribot ens acompanyaran en l'Enderrock Sona de gener per mostrar-nos els seus projectes. El showcase –que també es podrà seguir en streaming– començarà a les 19:30h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 342 de la revista Enderrock. Per poder gaudir de l'acte de manera presencial, amb un/a acompanyant, cal omplir una inscripció prèvia.

A les 19h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30h començarà l'Enderrock Sona amb l'actuació del duet manresà Jo Jet i Maria Ribot, que presentarà el seu últim disc, Febrer // Agost (Segell Microscopi, 2022). A continuació, Sergi Carbonell interpretarà per primer cop en directe les cançons del seu nou treball, Refugi (Halley Records, 2023) i, finalment, Lal'Ba parlarà del seu futur treball debut, No hi ha dies dolents (Promo Arts Music, 2023), i en desvelarà algunes de les cançons.
_____
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
 

>> DEMANA LA TEVA DOBLE INVITACIÓ <<

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, enderrock341, lal'ba, sergi carbonell, Jo jet i Maria ribot, enderrock sona