Festivals

L'Acampada Jove 2023 comptarà amb Buhos, The Tyets o Santa Salut

Triquell, Flashy Ice Cream i Oxigen són els altres artistes confirmats

La 26a edició festival tindrà lloc del 13 al 15 de juliol a Sant Sadurní d'Anoia

Una Acampada Jove panoràmica

| 09/02/2023 a les 17:00h

Buhos a l'Acampada Jove de 2019
Buhos a l'Acampada Jove de 2019 | Arxiu Acampada Jove
L'Acampada Jove ha presentat els primers artistes confirmats de la seva nova edició de 2023: Buhos, The Tyets, Triquell, Santa Salut, Flashy Ice Cream i Oxigen seran al festival, que se celebra a Sant Sadurní d'Anoia entre el 13 i el 15 de juliol.

La banda del Vendrell Buhos repetirà per segon any consecutiu a l'Acampada Jove i tornarà a portar la seva música festiva de fusió; el duet maresmenc The Tyets repassarà en directe les cançons del seu pròxim disc, que veurà la llum aquest març i l'exconcursant d'Eufòria Triquell mostrarà el seu estil eclèctic i reivindicatiu que ja ha mostrat en les seves darreres cançons. El festival també ha apostat per la música urbana, i per això ha volgut comptar amb artistes com els sabadellencs Santa Salut i el duet Flashy Ice Cream. El darrer grup confirmat és la banda emergent gironina Oxigen, guanyadors del Música Jove 2022, el concurs de l'Acampada Jove que permet al seu guanyador tocar a la següent edició del festival.

L'Acampada Jove està organitzada pel Jovent República, les joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya. Aquesta 26a edició se celebra per segon any consecutiu a Sant Sadurní d'Anoia, mentre que anteriorment s'havia celebrat a Montblanc (2009-2019), Sant Celoni (2005 - 2008) i Arbúcies (1996 - 2004).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Oxigen, Flashy Ice Cream, Santa Salut, Triquell, The Tyets, Buhos, Acampada Jove 2023, acampada jove, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.