Premis Enderrock

La setmana dels Premis Enderrock 2023 ompliran Girona de música

Els Premis Enderrock engeguen una programació d'activitats musicals arreu de Girona

Els actes tindran lloc durant la setmana prèvia a la gala de lliurament del 9 de març

| 13/02/2023 a les 15:00h

Imatge il·lustrativa
Juan Miguel Morales
Els Premis Enderrock arriben enguany a la seva 25a edició. A més de la gala de lliurament que tindrà lloc el 9 de març a l'Auditori de Girona, també hi haurà un conjunt d'activitats musicals de franc programades durant els dies previs a la gala. La Setmana dels Premis Enderrock omplirà de música Girona amb diferents iniciatives que compten amb la complicitat de la Universitat de Girona, el Centre de Creació Musical La Marfà, les associacions de comerciants de Girona, la Llibreria 22, El Foment de Girona o la Casa de Cultura de Girona. 

ACTE COMMEMORATIU 25 ANYS PREMIS ENDERROCK – 30 ANYS ENDERROCK​
Dimecres 1 de març

La Setmana s’obrirà amb un acte institucional i un dinar commemoratiu de les 25 edicions dels premis i dels 30 anys de la revista Enderrock, el dimecres 1 de març al restaurant Mas Marroch, de Vilablareix. En aquest acte, presentat per Carles Xuriguera i Fel Faixedas, es lliuraran guardons commemoratius i també s’atorgaran els premis als millors discos de clàssica, jazz i públic familiar, atorgats per la crítica i per votació popular.

ELS 50 MILLORS DISCOS DE L’ANY ALS COMERÇOS DE GIRONA​
Des del 2 de març

Les botigues gironines participaran en la campanya de difusió dels Premis Enderrock. Una cinquantena d’establiments lluiran als aparadors un expositor amb una tria dels millors discos en català de l’any. A les botigues també es distribuiran targetes amb codis QR perquè els clients puguin escoltar una selecció de les cançons més destacades.

TAULA RODONA SOBRE PERIODISME MUSICAL​
Divendres 3 de març - 18h

La revista Enderrock organitzarà una taula rodona a la Casa de Cultura de Girona amb el nom Nou periodisme musical emergent: quina és la connexió en el segle XXI per debatre l’actual relació entre els mitjans de comunicació i la música. El debat estarà moderat per Lluís Gendrau, director editorial del Grup Enderrock, i comptarà amb la intervenció de periodistes musicals de diferents àmbits i participaran Xavi Castillón (El Punt Avui), Pau Planas (La Tornada), Carles Pujols (Tramuntana TV) i Dídac Romagós (Ràdio Vilablareix).

OBJECTIU PAKI A GIRONA
Diumenge 5 de març - 12h

La Setmana dels Premis Enderrock acollirà la presentació dels finalistes del programa Objectiu Paki, el diumenge 5 de març a la Rambla de la Llibertat de Girona. Enderrock col·labora en la promoció del concurs televisiu de talents musicals joves i adolescents, de 13 a 20 anys, que realitza RTV Cardedeu amb el suport de La Xarxa.

PÒDCAST PUNT VOLAT AMB SANJOSEX A LA LLIBRERIA 22 
Dimarts 7 de març - 18h

Gravació a la Llibreria 22 i en directe d'un episodi del pòdcast Punt Volat, que Enderrock produeix amb L’Avenç i Raig Verd, amb el cantautor Sanjosex.

MILLOR DISC DE L’ANY AMB MARALA AL FOMENT
Dimecres 8 de març - 20h

Presentació a El Foment de Girona del Premi Enderrock al Millor Disc de l’Any segons la crítica, Jota de morir (Propaganda pel Fet!, 2022), del trio Marala. Activitat conjunta amb La Marfà coincidint amb el Dia de la Dona Treballadora.
Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock 2023, actualitat, Premis Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.