actualitat

El Desconcert d'iCat dobla l'aposta

El Desconcert anual de l'emissora enguany vindrà precedit per 4 festes arreu de Catalunya

| 14/02/2023 a les 12:00h

Deconcert d'iCat 2022
Deconcert d'iCat 2022 | Arxiu CCMA
Enguany Catalunya Ràdio celebra 40 anys de trajectòria i, en aquest context, l'emissora musical del grup, iCat ha volgut ampliar la seva festa anual, el Desconcert. Així, enguany, en comptes de limitar-se a una sola nit de música i col·laboracions inesperades, si no que això vindrà precedit de quatre petits 'desconcerts' arreu de Catalunya: a Terrassa, Girona, Valls i Lleida.

La primera cita del Desconcert itinerant serà a Terrassa i amb la música urbana al centre. A la Nova Jazz Cava, el 21 de febrer a les 21h, hi estaran convidats Flashy Ice Cream, Elane, Hereus del Beat, Sr. Chen i Jordi Ganchitos. El 16 de març, la festa d'iCat arribarà a La Mirona de Salt (Girona) per proposar una col·laboració al més pur estil Desconcert: un músic veterà amb un de novell amb qui, aparentment, no tenen gaire a veure. En aquesta ocasió seran Joan Miquel Oliver (Antònia Font) i Julieta. Seguint la mateixa idea, i potser anant encara més lluny, el Desconcert serà el 30 de març a Valls amb els locals Figa Flawas i els rumbers Sabor de Gràcia. I a Lleida, l'última cita, el 25 d'abril, també es comptarà amb un grup local, emergent, però punter: Sexenni, que estarà acompanyat pel duet barceloní Ginestà.

Tot això escalfarà els motors per a la gran traca final, el 9 de maig a la sala Apolo. L'escenari barceloní acollirà 26 artistes que s'emparellaran per col·laborar, desafiar-se i fer un espectacle inèdit i divertit. El cartell, però, encara no s'ha descobert.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, desconcert, iCat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.