Festivals

El Sónar 2023 presenta el seu cartell amb Bad Gyal, Leïti, Alizzz i La Zowi

Aphex Twin, Eric Prydz, Little Simz, Samantha Hudson, i Orslok també seran presents al Sónar de Nit

Al Sónar de dia destaquen Black Coffee, The Blessed madonna, Laurent Garnie o Kyne, entre altres

| 15/02/2023 a les 10:00h

Bad Gyal en directe
Bad Gyal en directe | Txus Garcia
El Sónar ha anunciat avui el cartell de la seva 30a edició, a la qual s'han afegit 47 nous artistes. El festival tornarà a comptar, com ja és habitual, amb una programació diürna -del 15 al 17 de juny- i una de nocturna -16 i 17 de juny-. Entre les principals incorporacions al cartell, destaca el retorn al festival de la maresmenca Bad Gyal; l'urban del raper i actor barceloní Leïti; el baixllobregatí Alizzz, en la seva faceta com a discjòquei; i el trap de La Zowi, amb el nou espectacle La Reina del Sur.

A més d'aquests tres noms, al Sónar de nit també hi haurà les actuacions del venerat productor musical irlandès Aphex Twin; el show audiovisual tridimensional i immersiu que protagonitzarà Eric Prydz; la britànica Little Simz amb el seu hip-hop reflexiu, Samantha Hudson i el seu nou espectacle AOVE Black Label; i el directe de l'exyoutuber i cantant gallec Orslok. També hi seran els discjòqueis Mochakk, Angel Molina Ikonika, o la proposta per a punxar a quatre mans de DJ Holographic amb DJ Minx, Tiga amb Cora Novoa, i Âme amb Marcel Dettmann, a més d'artistes confirmats prèviament com BICEPFever RayAmelie Lens o Peggy Gou, entre altres. 

Per la seva banda, el Sónar de dia també incorpora nous artistes. El DJ de house sud-africà Black Coffee (dijous 15 de juny) n'és un dels caps de cartell, juntament amb The Blessed Madonna (divendres 16 de juny) i Laurent Garnier (dissabte 17 de juny), que ja estaven confirmats anteriorment. Així mateix, el festival comptarà amb els DJs de disco i house Horse Meat Disco x Prosumer, el productor experimental de new-trance Lorenzo Senni, la figura rave madrilenyo-berlinesa Héctor Oaks, la barcelonina Kyne, que fusiona trap amb r'n'b, o la cantant i pianista de Piera Marina Herlop. També hi seran artistes com Sticky M.A, la unió inèdita de Kitty110 / LaBlackie / L’Beel, Phran, Musa Keys o Tohji, entre altres.
 

RECERCA, REFLEXIÓ I DEBAT AL SÓNAR+D

La trobada d’art i cultura digital Sónar+D estarà encara més oberta per a tot el públic de Sónar de Dia per presentar enguany el programa més participatiu de la seva història. En el mateix recinte que el festival diürn, se celebraran més d’un centenar d’activitats i propostes que abordaran temes de màxima actualitat, com la intel·ligència artificial i els seus efectes en l’art i la societat o l’emergència climàtica com a leitmotiv de creadors de múltiples disciplines. També es tractaran els nous processos i pràctiques creatives i les seves relacions entre tecnologies, recerca, creació, i innovació cultural. En són un bon exemple els espectacles de Daito Manabe i Desert, la xerrada audiovisual de l’estudi creatiu Universal Everything i la classe magistral per a les noves generacions de creadors com Elijah, creador del projecte Yellow Squares.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sonar, Sonar 2023, bad gyal, Sónar

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.