Estrenes

Dan Peralbo i El Comboi comparteixen un vi amb «Angelina Jolie»

Estrenem en primícia el senzill «Angelina Jolie», el primer avançament del nou disc del grup torellonenc

| 02/03/2023 a les 12:30h

Dan Peralbo i El Comboi
Dan Peralbo i El Comboi | Noel Pérez
Els guanyadors del Sona9 2022 Dan Peralbo i el Comboi van presentar l'any passat el treball Miris com t'ho miris (The Yellow Gate Records, 2022), que consolidava la seva aposta pel rock contundent i despreocupat mostrada al concurs. Lluny d'aturar-se, la banda ja treballa en un nou EP per aquesta primavera: Cosa Fina (The Yellow Gate Records, 2023). Avui, estrenem en primícia el primer avançament del treball, "Angelina Jolie".


"Angelina Jolie" imagina com l'actriu estatunidenca agafa un transatlàntic i es planta a Torelló amb una ampolla de vi. "Jo crec que quan vas amb una ampolla de vi tens unes expectatives diferents que si vas a fer birres; ho veig més profund, ja que per mi significa parlar, plorar i obrir-te. En definitiva, és la romanització de l'ampolla de vi", explica Dan Peralbo. Alhora, la cançó també vol trencar amb la idealització que la societat fa de la gent famosa. "Quan coneixes una persona més a fons, t'adones que té inseguretats i problemes i que sempre són els mateixos; malalties, mort, amor, feina o diners. Simplement, cadascú ho viu d'una forma diferent", afirma el cantant. ​

El tema, així com tot el treball, es va enregistrar el passat desembre a Mocca Records i ha estat produït per Albert Rams 'Ret', mesclat per Àlex Moore i masteritzat per Javier Roldón a Vacuum Mastering.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Enderrock, Estrenes, Dan Peralbo i el Comboi, Actualitat, Dan Peralbo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.