Verkami

L'espectacle 'Locus Amoenus' s'immortalitza amb Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

La campanya busca finançar la gravació de l'espectacle 'Locus Amoenus'

| 05/03/2023 a les 14:00h

Imatge il·lustrativa
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: la gravació en disc de l'espectacle Locus Amoenus.

LOCUS AMOENUS
Locus Amoenus és un espectacle de música i dansa tradicional catalana que vol transformar la tradició cap a la contemporaneïtat. L'equip està format per un esbart, una companyia de dansa contemporània i una big band sota la batuta de Sergi Vergés. De l'espectacle, que s'ha pogut veure a la Sala d'Òrrius aquest cap de setmana (el 4 i 5 de març), en sortirà un disc enregistrat en directe, per aconseguir la sensació immersiva de la música jazz i la dansa tradicional.


Per poder finançar el projecte i la gravació del disc, els responsables de l'espectacle han engegat una campanya a Verkami. Els mecenes que hi participin, i segons la quantia aportada, podran rebre com a recompensa a participació en la gravació en directe, o classes de dansa a l'Esbart Dansaire.
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, disc, Actualitat, Locus Amoenus, Verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.