Llistes

Quines han estat les cançons que més han sonat a la ràdio aquest mes?

«La nit està que crema» de Buhos encapçala la llista, seguida de «La nòria» de Stay Homas i «Jugular» de Triquell

El TOP30 comprèn les cançons en català més escoltades a les ràdios entre el 10 de febrer i el 9 de març

| 27/03/2023 a les 16:30h

Buhos
Buhos | Jordi Benítez
L'Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenta cada mes una llista amb les cançons més radiades en català.

"La nit està que crema" del grup calafellenc Buhos, s'estrena en la llista i es converteix en la cançó més radiada d'aquest mes. La segueixen "La nòria" de Stay Homas, que puja dotze posicions fins a quedar en segon lloc, i "Jugular" de Triquell que tanca el TOP3. "Bailoteo" de The Tyets es col·loca a la quarta posició i "M'és igual" de Lildami escala vint posicions d'un cop, completant el TOP5.

Paral·lelament, diverses cançons es mantenen al TOP15: "Cançons d'amor" d'Els Catarres & La Fúmiga, a la sisena posició, i "Citant Mercè Rodoreda" d'Els Amics de les Arts, que ha ascendit del tretzè a la setè posició. D'altra banda, s'hi incorporen dues noves cançons: "Ja no m'importa" de Sara Roy i "CBD i espardenyes" de Triquell, que se situen en vuitena i novena posició respectivament. Les cançons que completen el TOP15 són: "Seguirem ballant" de Doctor Prats, "Et deixo la mà" de Marina Escoda, "Aire" de Roger Padrós, "No vull despertar" d'Edu EsteveMiki Núñez i Alfred García, amb "Electricitat", i el "Coti x coti" de The Tyets
 

En la llista del TOP30 també se sumen noves cançons com "Sayonara" d'Scorpio, "Estic per tu" de Lal'Ba, "El nostre lloc" de Jordi Ninus, "Ni la moto" de Lau, "Cantar-te" de Porto Bello i "Calenta" de Bounce Twice. Els artistes que hi han col·locat més temes han estat TriquellThe Tyets, Lildami, Edu Esteve Scorpio, amb dos temes cadascun.

Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, Buhos, Triquell, Stay Homas, bmat, Llistes, APECAT

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.