Actualitat

Enderrock presenta el número especial 30 anys i un nou disseny gràfic al Palau Robert

El divendres 14 d'abril presentarem el nou disseny de la revista i desvelarem els actes previstos per aquest 30è aniversari d'Enderrock

 L'acte comptarà amb Sílvia Pérez Cruz, portada del número especial 30 anys

Enderrock celebra 30 anys amb nou disseny gràfic i continguts renovats

| 11/04/2023 a les 17:30h

Aquest divendres 14 d'abril, celebrem un acte commemoratiu dels 30 anys d'Enderrock, que presentarà el nou disseny gràfic de la publicació, realitzat per l’Estudi Opisso, i anunciarà els actes del 30è aniversari en un acte al Palau Robert de Barcelona a les 12 del migdia. Hi intervindran el director editorial de Grup Enderrock, Lluís Gendrau, els dissenyadors Sergi Opisso i Noé Martínez, la directora general de Difusió de la Generalitat Eva Pomares i la protagonista del número especial, Sílvia Pérez Cruz, que interpretarà un petit tast del seu nou disc, Toda la vida, un día (Sony Music, 2023).

Coincidint amb el primer número d'Enderrock publicat la Diada de Sant Jordi de 1993, la revista ha publicat un número especial sobre els 30 anys de trajectòria com a capçalera cultural de referència de l’escena musical catalana. Aquest nou número, que té en portada a Sílvia Pérez Cruz, està dedicat a la projecció de la música catalana al món i recull 1.000 efemèrides del pop català i 30 articles d'opinió d'artistes, escriptors i periodistes de diverses generacions. Aquest número commemoratiu es ven aquest mes conjuntament amb el número regular d’abril, protagonitzat per Els Amics de les Arts, i presenta un redisseny multimèdia de la revista amb nous continguts i més col·laboradors. La celebració d'aquestes tres dècades de trajectòria s'allargarà al llarg de tot l'any amb diferents actes i esdeveniments.
 

Sílvia Pérez Cruz protagonitza el número especial d'Enderrock - 30 anys Foto: Fotografia de Michal Novak

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, revista, 30 anys, sílvia pérez cruz, nou disseny

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.