Agnès Algueró ho fa tot per vosaltres

Estrenem en primícia el nou videoclip d'Agnès Algueró, «Tot el que faig»

Agnès Algueró i Nerea Bassart canten a la «Re-re-re-besàvia»

| 13/04/2023 a les 12:00h

Agnès Algueró
Agnès Algueró
La garrotxina Agnès Algueró va debutar el 2021 amb Bosc endins (U98), un primer disc amb un estil intimista que embolcallava lletres naturalistes i reflexives al voltant de l'amor. Després de publicar diversos senzills com "Re-re-re-besàvia" (amb Nerea Bassart) o "Monstruos", avui us presentem en exclusiva el videoclip del seu nou avançament: "Tot el que faig". 


"Tot el que faig" vol recordar que la veu és l'instrument musical més primerenc i primitiu de qualsevol persona. Algueró hi explica que cantar és una forma de connectar amb els avantpassats i amb tota la humanitat en general, ja que el cant és una activitat universal: sigui de forma comunitària i cerimoniosa, o bé individual i solitària.

La cançó manté la pàtina íntima i reposada que l'artista ja mostrava en les cançons del seu primer disc. Per a l'ocasió, la cantant garrotxina ha comptat amb els músics Vic Moliner (baix i veus) i Pau Brugada (guitarres i veus) -qui a més dels seus propis projectes han col·laborat en discos d'artistes com Clara Peya o Magalí Sare-, i Martí Espunya (piano i veus).
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Agnès Algueró, cançó d'autor

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.