Verkami

La nova edició de les Jornades Musicals de l'Ermita de la Pietat, a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

Les Jornades Musicals de l'Ermita de la Pietat d'Ulldecona busquen finançament per a la realització de l'esdeveniment

| 22/04/2023 a les 11:30h

Jornades Musicals a l'Ermita de la Pietat
Jornades Musicals a l'Ermita de la Pietat
Article patrocinat per Verkami.

La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: Les Jornades Musicals de l'Ermita de la Pietat, que busquen finançament per a celebrar la 19a edició.
 
Les Jornades Musicals de l'Ermita de la Pietat
L'Associació Jornades Musicals a l'Ermita de la Pietat es va crear el 2005, amb la intenció de donar sortida a les inquietuds culturals que hi havia al voltant de l'Ermita de la Pietat d'Ulldecona. Un espai cultural i religiós situat en plena serra de Godall, on es duen a terme iniciatives i projectes, i on destaquen Les Jornades Musicals a l'Ermita com a referent d'aportació de cultura musical de qualitat i creació de nous espais i públics alternatius. Aquest any se celebrà la 19a edició amb molta energia intacta per a seguir aportant plaer gràcies a la música en directe.
 

Per finançar les despeses de les Jornades Musicals, l'Associació ha iniciat una campanya a Verkami. Els mecenes que hi col·laborin seran recompensats; segons la quantitat aportada amb entrades, guiatges exclusius, aparcament reservat, berenars, dinars, sopars (inclosos els restaurants amb estrella Michelin de la població), olis autòctons, entrades per a altres festivals, i paelles verkamistes.


 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Ulldecona, Jornades musicals, verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.