estrenes

Tots els camins duen a «Roma»

Estrenem el segon avançament del nou disc d'Amulet, «Roma»

| 24/04/2023 a les 14:40h

Amulet
Amulet | Maria Oliver
"Roma" és el nou avançament del pròxim disc del cantautor de Santa Maria del Camí Amulet, Petit viking (Segell Microscopi, 2023) que sortirà a la llum el 16 de maig. Avui l'estrenem en exclusiva, juntament amb el seu videoclip: una cançó d'esperança per creure en un mateix i en la societat, davant de sistemes limitants que ens coarten la llibertat. 
 
La cançó contraposa una societat i una vida encotilladora i alienant a la força i el poder dels vincles i de lluitar pel canvi. "Es món no és injust, només som noltros es que hem de jugar, i aprendre a guanyar", versa la lletra. El videoclip plasma aquesta idea en el reducte social més petit, la família, i com a vegades oblidem valorar-la i tenir cura dels vincles que ens hi uneixen.

La producció i l'enregistrament de la cançó es van fer a Tramuntana Estudis i el màster a Chicago Way Studios. Sílvia Rechac n'és la pianista, Miquel Bennàssar, el baixista, Joan Company hi ha participat amb el Lap steel, Jaume Blàzquez amb la trompeta i el fiscorn i Sergi Tous amb el trombó. La idea del videoclip va ser d'Amulet i Pilar Alcalde, i el guió, la direcció i el muntatge de Rubén Capilla. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Estrenes, Amulet, videoclip, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.