Actualitat

La llista (de Spotify) del President

Carles Puigdemont publica una llista amb 20 cançons preferides en català

| 24/04/2023 a les 18:00h

Puigdemont tocant la guitarra amb Sopa de Cabra
Puigdemont tocant la guitarra amb Sopa de Cabra | Arxiu
El president de la Generalitat Carles Puigdemont ha celebrat la diada de Sant Jordi compartint una llista da Spotify amb vint cançons en català. La llista crida l'atenció per dos fets: la varietat d'estils i la quantitat d'artistes emergents que hi trobem.

A la playlist s'hi poden trobar cançons tan recents com "Primavera" de Judit Neddermann, "Citant a Mercè Rodoreda" d'Els Amics de les Arts, "Enganxada al cos" de Montse Castellà i Cesk Freixas. També artistes tan emergents com JulietaMaria Hein Marala, i de tan clàssics com Lluís Llach amb "Arran de terra" o Antònia Font amb "Viure sense tu". Tampoc hi falta la sensació de l'any: "Coti x coti" de The Tyets. La llista es completa amb temes de Stay HomasGinestàJoan DausàDoctor PratsEls CatarresMishima, Blaumut, Gertrudis o Porto Bello, entre altres.



D'aquesta manera, Puigdemont fa evident que la distància entre dos punts no es mesura només en quilòmetres i es mostra molt atent i proper a l'escena musical catalana de l'actualitat. No sabem si el President llegeix Enderrock o si rep algun tipus d'assessorament. Però tant en un cas com en l'altre és digne d'elogi. Vosaltres, quines cançons hi trobeu a faltar?
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, carles puigdemont, llistes, sant jordi 2023

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.