festivals

Sorteig per celebrar la revetlla de Sant Joan al festival Ítaca

Sortegem una entrada doble per als concerts del 23 i 24 de juny a la Platja Gran de l'Estartit

La programació compta amb artistes com Alizzz, Els Catarres, Triquell, Boom Boom Fighters & Cookah P, Carmen 113 o Serial Killerz

| 04/05/2023 a les 14:30h

Triquell al Sant Jordi Musical d'Estrella Damm 2023
Triquell al Sant Jordi Musical d'Estrella Damm 2023 | Gemma Martínez
Enguany, l'ÍTACA SANT JOAN 2023, que se celebrarà a la Platja Gran de l’Estartit els dies 23 i 24 de juny, comptarà amb artistes catalans com ara AlizzzEls Catarres, Triquell, Boom Boom Fighters & Cookah P, Carmen 113Serial Killerz. Vols assistir a viure aquestes dues nits de música i festa? Participa en el sorteig per a una entrada doble per a gaudir de tots els concerts. Pots participar-hi fins aquest diumenge 7 de maig a les 23:59h.

 

El dia 23 de juny, per la revetlla, actuaran a l'Estartit el cantant i productor de Castelldefels Alizzz; el trio d'Aiguafreda i Centelles Els Catarres; la banda de música jamaicana Boom Boom Fighters & Cookah P; el grup barceloní Serial Killerz; i el duet de Navarra Iseo & Dodosound. La nit del 24 de juny s'hi podrà veure el cantant de Sant Quirze del Vallès Triquell; el grup gironí d'indie-pop Carmen 113, la banda madrilenya de rock alternatiu Vetusta Morla, el grup de Burgos LA M.O.D.A i la figuerenca Ryna DJ.


MÉS ÍTACA 
Més enllà de la gran festa per la revetlla, l'Ítaca també ha programat un seguit de concerts per tot l'Empordà. El 19 de maig es podrà veure en directe Albert Pla a Palafrugell; el 3 de juny a Renaldo & Clara a Gualta; i el 10 de juny La Gran Xefla de Fetus amb Joan ColomoCala VentoSanjosexMazoni, Quim Carandell (La Ludwig Band), GuineuLes Salvatges, la violinista Marta Barbero o Martí Plaja (Komando Moriles) a Corçà. També participarà The Gramophone All Stars Big Band, que oferirà un tribut a The Sakatalities, el 17 de juny a La Pera; i Delafé y Las Flores Azules. a Calella de Palafrugell el 2 de juliol. 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festival ítaca, Festivals, Sant Joan, Boom Boom Fighters & Cookah P, Els Catarres, Alizzz, Iseo & Dodosound, Serial Killerz, sorteig

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.