Llistes

Quines han estat les cançons que més han sonat a la ràdio aquest maig?

«Coti x coti» de The Tyets és la cançó més escoltada, seguida de «Mussegu» de Figa Flawas i «La nòria» de Stay Homas

El TOP30 comprèn les cançons en català més escoltades a les ràdios entre el 14 d'abril i l'11 de maig

| 30/05/2023 a les 17:00h

The Tyets
The Tyets | Michal Novak
L'Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenta cada mes una llista amb les cançons més radiades en català.

"Coti x coti" de The Tyets encapçala la llista de maig, seguida per "Mussegu" de Figa Flawas, que guanya dotze llocs, i "La nòria" del trio barceloní Stay Homas, que cau de la primera a la tercera posició. Tanquen el TOP5 "Olívia" de The Tyets i "CBD i espardenyes" de Triquell, que pugen 6 i 10 llocs respectivament.

Paral·lelament, diverses cançons es mantenen en el TOP15: "No vull despertar" d'Edu Esteve, "La nit està que crema" de Buhos, "Bailoteo" de The Tyets, "Cantar-te" de Porto Bello i "Jugular" de Triquell. A més, s'hi incorporen cinc noves cançons: "Jo mai mai" de Joan Dausà, "Cari" de Julieta, "Quan em tornes a mirar" de Flashy Ice Cream, "M'agrada" de Gertrudis amb Macaco i David Ros, i "D'una altra manera" de Mariona Escoda.
 

Llista de cançons més radiades de maig 2023 segons Apecat


També s'han sumat al TOP 30 "Ja no et trobo a faltar" de Siderland, "La nit sembla que serà nostra" d'Els Amics de les Arts i Eva Amaral, "Nenes presumides" de Scorpio, "Principis" de La Fúmiga, "Funeral" de 31 FAM i "Evanjelly (Flowin')" de Triquell. Els artistes que hi han col·locat més temes han estat The Tyets i Triquell amb tres cançons cadascun, i Lildami amb dues.
 
Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, APECAT, bmat, Stay Homas, Buhos, The Tyets, llistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.