actualitat

​Bad Gyal és el ‘pussy k mana’ en el nou spot d’Estrella Damm

La maresmenca protagonitza el nou curt ‘Mediterràniament’ de la cervesera

| 07/06/2023 a les 14:45h

Bad Gyal
Bad Gyal
 Com cada any, un dels senyals que arriba l’estiu és la sortida de l’spot ‘Mediterràniament’ de la cervesera Estrella Damm, que acostuma a explicar un breu relat estiuenc acompanyat d’un tema, des del “Summercat” de Billie The Vision & The Dancers, fins a l’“Aviam que passa” de Rigoberta Bandini, passant per “Those Little Things” de Ramon Mirabet. Enguany la protagonista, que hi posa banda sonora, és la maresmenca Bad Gyal amb el seu nou tema “El sol me da”.

 
El curt -realitzat i guionitzat per Oriol Villar-, titulat amb les sigles de la frase insígnia de Bad Gyal, “PKM” o ‘pussy k mana’, arrenca amb la maresmenca després d’un concert a Tokyo. Sola a l’hotel, veu a través de les xarxes de l’influencer Javi Ruiz ‘xbuyer’, una festa que té lloc al que descobrirem que és el seu propi catamaran. L’opulència, l’alegria i la festivitat estiuenca protagonitzen les escenes al vaixell i, com a molts els passaria, susciten certa enveja en Bad Gyal, que decideix aturar els seus compromisos i tornar a “casa” i viure l’estiu que vol: prenent una cervesa amb els amics en el seu catamaran. L’anunci acaba amb l’eslògan en pantalla “A la teva vida, manes tu”, fent de nou una picada d’ullet al ‘pussy k mana’. En el curt, també apareixen Bàrbara Mestanza (exMamzelles) i Santos Adrián. 
 
Avui mateix, l’artista ha publicat també el senzill que acompanya l’spot Mediterràniament, “El sol me da”, i que té com a lema “Soc on vull ser, és temps de celebrar, la vida és una i ja” [traduït del castellà]. Com ja és habitual en la discografia de Bad Gyal, el tema s’ha publicat només en la seva versió en castellà.

Les bandes sonores dels darrers spots han estat “Una altra manera de viure” de Joan Dausà, Maria Rodés i Santi Balmes (2019), “Acte III – Compromís” de Magalí Sare (2020), “Aviam què passa” de Rigoberta Bandini (2021) i “Aquí, ara i així” de Santi Balmes amb Renaldo & Clara (2022).

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Estrella Damm, Bad Gyal, actualitat, Mediterràniament

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.