Videoclips

Joan Miquel Oliver es converteix en un «Robot mayordomo»

El guitarrista i líder d'Antònia Font presenta «Robot mayordomo», el primer senzill del seu pròxim disc en solitari

| 22/06/2023 a les 10:45h

Joan Miquel Oliver
Joan Miquel Oliver
Després de centrar-se en els darrers dos anys en el retorn d'Antònia Font -i amb el permís del disc en directe Live in my House (Blau Produccions, 2022)-, el cantant i guitarrista Joan Miquel Oliver ja torna a la càrrega amb el seu projecte en solitari. De cara a l'octubre, ja prepara un nou disc amb el títol d'Electronic Devices i el suport d'Oigo Discos. Avui ha presentat el primer senzill d'aquest nou disc, "Robot mayordomo", amb la col·laboració de la italiana Stefi Lusini


A "Robot mayordomo", Joan Miquel Oliver es converteix en un robot músic que anima i amenitza una festa. El personatge d'Oliver és contractat i alhora abusat per uns senyors d'alt poder adquisitiu (que en el videoclip encarnen Jaume Manresa, teclista d’Antònia Font, i en Xavi Oliver, el bateria que toca amb Oliver en el seu projecte en solitari) i s'imagina com les elits econòmiques podrien arribar a abusar dels robots i de la intel·ligència artificial en un futur. 

Aquesta nova cançó del músic palmesà manté una columna vertebral de pop que incorpora alguns elements de la música de ball, com un riff de guitarra força funky, o diferents tipus de sintetitzadors, que es vinculen al robot protagonista de la història. La cançó es va presentar ahir a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona i, el dia abans, també s'havia pogut escoltar a Es Baluard a Palma.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Actualitat, Joan Miquel Oliver, edrbalears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.