Festivals

Els Pets se sumen a Joan Miquel Oliver, Cala Vento i Miquel Serra al Mobofest 2023

El festival Mobofest ha anunciat nous artistes per a la programació d'enguany

La setena edició se celebrarà el 28 i 29 de juliol al Parc de N’Hereveta (Porreres)

| 21/03/2023 a les 17:30h

Festival Mobofest
Festival Mobofest | Pep Toni Font
Els Pets se sumen a Joan Miquel Oliver, Cala Vento i Miquel Serra al cartell del Mobofest 2023, que se celebrarà el 28 i 29 de juliol al Parc de N’Hereveta (Porreres). El festival de música independent de Mallorca es va crear el 2017 sense ànim de lucre, amb l'objectiu de donar espai als grups independents mallorquins.

El trio de constantinenc de pop-rock -guanyador del Premi Enderrock - 25 anys per ser la banda més guardonada en aquest quart de segle- Els Pets, compartirà cartell amb el compositor, cantant i guitarrista mallorquí Joan Miquel Oliver (Antònia Font), amb el duet empordanès de pop-rock Cala Vento i el cantautor eivissenc resident a Manacor Miquel Serra.

Altres dels artistes que participaran en el festival són el cantautor de Santa Maria del Camí (Mallorca) Amulet, que va guanyar el Premi Enderrock de la Música Balear 2021 amb el millor disc de cançó d'autor; la cantant de jazz i música tradicional mallorquina, Júlia Colom, el rock de La Flor Romanial​ i la bilbaïna La Bien Querida. També s'han sumat al cartell els grups mallorquins Bilo i Cadmús -guanyador i el semifinalista del concurs Pop Rock de Palma 2022, respectivament-, Ramé i Nita.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Miquel Serra, La flor romanial, Julia Colom, Amulet, joan miquel oliver, Cala vento, La Bien Querida, Mobofest, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.