actualitat

The Tyets tancarà la gira d''Èpic solete' al Sant Jordi Club

El duet mataroní The Tyets tancarà la gira del seu exitós nou disc al Sant Jordi Club de Barcelona

El concert serà el 16 de novembre de 2024, i les entrades es posaran a la venda la setmana vinent

Les 12 cançons que han dut The Tyets a la fama

| 29/06/2023 a les 14:40h

The Tyets
The Tyets | Michal Novak
The Tyets ha anunciat que faran el final de la gira del seu segon i exitós llarga durada, Èpic solete (Luup Records, 2023) al Sant Jordi Club de Barcelona el 16 de novembre de 2024. 

Tenen més d'un milió d'escoltes mensuals a Spotify, i el seu gran hit de reggaeton-sardana "Coti x coti" ja acumula més de 10 milions de reproduccions (i el remix que en van fer, un altre milió i mig). L'èxit del duet mataroní The Tyets, en ascens, és ja indiscutible.

Per això, acabaran la gira d'aquest nou disc que els ha fet sonar a quasi totes les ràdios, cases i festes del país (i més enllà) -Èpic solete (Luup Records, 2023)- al Sant Jordi Club de Barcelona el 16 de novembre de 2024. Les entrades es posaran a la venda el pròxim dimecres 5 de juliol, i es podran trobar al web de The Tyets.
 

Tot plegat ho ha anunciat el grup a les seves xarxes i, en primícia, a El Món a RAC1, presentat per Jordi Basté. I és que el duet posarà la banda sonora de l'estiu a RAC1 amb la versió catalana del tema que tanca el seu darrer disc, "Let me Alive".  
   
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, The Tyets, Sant Jordi Club, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.