videoclips

«La platja» és el nou 'hit' de l'estiu de Stay Homas i The Tyets

El trio barceloní estrena una nova col·laboració amb The Tyets

Stay Homas: «A moments ens ha flipat el que va passar a la terrassa, i en altres ens ho hem mirat amb més recel»

| 16/06/2023 a les 00:01h

Stay Homas i The Tyets
Stay Homas i The Tyets | Marta Mas
Aquells fans, potser una mica nostàlgics, que s'han comprat el disc físic de Stay Homas -Homas (Cukileo / Halley Records 2023)- ja ho sabran. Aquells que no, tot just descobreixen la gran col·laboració entre el trio barceloní i el duet mataroní de moda, The Tyets. Es tracta de “La platja” una cançó que arriba per ser un dels hits de l'estiu. Platgeta, amor d'estiu, cerveses i mojitos, i referències de la vertadera cultura pop dels zil·lennials catalans: solesitoPlats bruts, calippos i Benito (Bad Bunny).


El tema va néixer a Begur, ja fa prop d'un any, en una escapada creativa dels Homas per preparar el darrer disc. “Estàvem fent aquell tema, amb aquell sintetitzador... i just havíem anat recentment a un concert de The Tyets i vam pensar de dir-los-ho”, recorda Klaus Stroink (Stay Homas), i el guitarrista del grup, Rai Benet, afegeix convençut que el tema “tenia molt la seva vibe”.

Els maresmencs els van dir que sí a la col·laboració, però quedar-hi no va ser tan fàcil... “Va coincidir amb el moment en què ells acabaven el disc... I quan ells el van haver acabat, nosaltres ens hi vam posar”, recorda Guillem Boltó (Stay Homas). “Vam dir de buscar un dia, en el marge de tot un mes, en què tots ens poguéssim trobar, i de 30 dies, només n'hi havia un per quedar”, afegeix Benet. Finalment, en van poder treure tres, de dies, a la Kate Studio de The Tyets per així cuinar un dels hits d'aquest estiu.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, The Tyets, Stay Homas

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.