Actualitat

El Cruïlla programa una vintena de concerts a les sales de Barcelona

The Tyets, Figa Flawas, Joan Miquel Oliver, 31 FAM o Al·lèrgiques al Pol·len són alguns dels noms programats

Per una banda, hi haurà el cicle Cruïlla de Tardor i, per l'altra, els concerts previstos de cara a 2024

| 13/07/2023 a les 14:00h

La sala Razzmatazz
La sala Razzmatazz | Xavier Mercadé
Escassos dies després d'acabar una nova edició del Festival Cruïlla, l'organització del certamen ja ha donat a conèixer la programació dels concerts que al llarg de l'any distribueix en diferents sales barcelonines. The Tyets, Figa Flawas, Joan Miquel Oliver, 31 FAM i Al·lèrgiques al Pol·len són alguns dels artistes que actuaran en sales com el Sant Jordi Club, Razzmatazz, Apolo o Wolf.

Una part de la programació ha quedat agrupada dins del cicle Cruïlla Tardor, que aglutinarà tots els concerts previstos per a la tardor de 2023. El cicle l'inaugurarà la banda de pop madrilenya La La Love You (3 de novembre, Apolo) i seguirà amb noms com el del grup d'indie-rock Niña Polaca (4 de novembre - Apolo), la banda d'Oriola Ciudad Jara (10 de novembre - Apolo), Funzo & Baby Loud (11 de novembre, Sant Jordi Club), Pinpilinpussies i Vecinos (17 de novembre, Wolf), Victorias i Banani (18 de novembre, Sidecar) i la maliana Fatoumata Diawara (22 de novembre, Sala Parral·lel). Al tram final del cicle, arribaran artistes en català com Al·lèrgiques al Pol·len (24 de novembre, Wolf), Joan Miquel Oliver (25 de novembre, Razzmatazz) i 31 FAM (25 de novembre, Sant Jordi Club), mentre Nena Dacomte tancarà el cicle l'1 de desembre a Wolf.

Tot i que el Cruïlla Tardor acaba a finals d'any, els concerts del Cruïlla a les sales continuarà durant tot el 2024, amb el trio barceloní Sidonie (27 de gener - Razzmatazz), el cantant barceloní Pau Vallvé (2 de febrer, Razzmatazz), el gallec Sen Senra (3 de febrer, Sant Jordi Club), la banda d'indie-rock murciana Viva Suecia (9 de Febrer, Sant Jordi Club), el trio madrileny Sexy Zebras (17 de febrer, Apolo), la formació francoalgeriana de música electrònica Acid Arab (13 de març, Apolo), Figa Flawas (20 d'abril, Apolo) i The Tyets (15 i 16 de novembre de 2024, Sant Jordi Club).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, cicles, programacions, Cruïlla, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.