festivals

Les 11 claus del Mobofest 2023

Repassem el més destacat del festival mallorquí

Se celebrarà del 27 al 29 de juliol a Porreres, Mallorca

| 27/07/2023 a les 16:30h

MoboFest
MoboFest | Pep Toni Font
El Mobofest es proclama com el festival internacional de música independent de Mallorca. Va néixer el 2017 amb la idea de programar grups independents mallorquins, al mateix nivell que forans com Temples o La Bien Querida. Se celebrarà del 27 al 29 de juliol a Porreres (Mallorca), i hi actuaran grups com Els Pets i Da Souza, i també artistes individuals com Amulet i Mar Grimalt, guanyadora del Concurs Sons 2021.

JULIETA
Dijous 27 de juliol

Les lletres altament emocionals i les imatges de natura contrasten amb la tecnologia aplicada al so i la feina coreogràfica en la proposta artística de la jove i brillant artista barcelonina Julieta.



MAR GRIMALT
Dijous 27 de juliol
 
Guanyadora del Concurs Sons 2021, la cantant de Felanitx presentarà al festival el seu treball debut, Espurnes i coralls (Microscopi, 2023), un disc que pivota entre la música d'arrel i l'experimental.



AMULET
Divendres 28 de juliol

El músic de Santa Maria del Camí Antoni Mulet ‘Amulet', presentarà l'alter ego Petit Viking (Segell Microscopi, 2023), per parlar de la col·lectivitat i el poder de les emocions.



DA SOUZA
Divendres 28 de juliol

Da Souza són Lluís Cabot, Àngel Garau, Guillem Portell, Biel Stela i Xavier Hernàndez. El grup mallorquí segueix amb les presentacions del darrer disc, Dies d’atrezzo (Bankrobber, 2022).



CALA VENTO
Divendres 28 de juliol

El duet de rock empordanès travessarà el Mediterrani per dur a Mallorca la seva Casa linda (Cooperativa Montgrí, 2023), el seu quart llarga durada.



JÚLIA COLOM
Divendres 28 de juliol

L'artista de Valldemosa mostrarà al Mobofest la proposta experimental i arrelada que desplega en el seu primer treball discogràfic, Miramar (La Castanya, 2023).



MARIA FLORIT
Dissabte 29 de juliol

Resident a Menorca, Maria Florit presentarà les cançons del seu primer EP, Manies que tenc (Plas Plas Records, 2022). Ha estat la guitarrista del català Sr. Canario i de la valenciana Neus Ferri.



MIQUEL SERRA
Dissabte 29 de juliol

Prolífic com és, Las Hayas Arce (Foehn Records, 2023) és el nou ‘disc petit’ de l’eivissenc Miquel Serra, gestat durant les sessions de gravació d’Una casa és pànic (Foehn Records, 2022).



RENALDO & CLARA
Dissabte 29 de juliol

La lleidatana Clara Viñals és l’ànima de Renaldo & Clara. El seu quart disc, La boca aigua (Primavera Labels, 2023), està farcit de melodies pop com “S’està millor al carrer”, coproduïda amb Innercut.



JOAN MIQUEL OLIVER
Dissabte 29 de juliol

​El palmesà Joan Miquel Oliver presenta Live in My House (Produccions Blau, 2022), un disc íntim on les cançons són el fil argumental per comunicar, en primera persona, el seu estat d’ànim.



ELS PETS
Dissabte 29 de juliol
 
El trio de Constantí és la banda sonora de tres generacions i el grup català més guardonat de la història, inclosa la Creu de Sant Jordi. Ja han fet prop de 50 concerts de la gira 1963 (RGB, 2022).

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Mobofest, MoboFest

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.