Festivals

Aina Koda i Senyor Oca actuaran al Capsa Músic Festival

L'edició 24 del festival se celebrarà el 18 d'agost a la Capsa de Música, a Tarragona

Elena García, Dàh!, Bunker Li i els Laboratorio de Beats del Mediterráneo seran les altres propostes del festival

| 15/08/2023 a les 14:00h

Senyor Oca a la final del Sona9 2017
Senyor Oca a la final del Sona9 2017 | Carles Rodríguez
El 18 d'agost se celebrarà la 24a edició del Capsa Músic Festival a la Capsa de Música de Tarragona. El festival, programat per l'Associació de Músics de Tarragona en el marc de la festa de Sant Magí, apostarà de nou per una proposta diversa amb artistes locals i diversos convidats. Aquesta iniciativa busca donar als músics joves i novells una plataforma on fer els primers passos en la seva carrera. La jornada començarà al migdia amb el concert vermut de Laboratorio de Beats del Mediterráneo, seguit d'Elena GarcíaDàh!Bunker LiAina Koda i Senyor Oca al vespre. L'accés serà gratuït, però amb places limitades.

A les 13:15 h començarà el concert vermut dels Laboratorio de Beats del Mediterráneo, un grup de músics, productors i DJs de Tarragona que busca explorar noves textures sonores a través de l'electrònica i el foment de la creativitat col·lectiva i individual.

A partir de les 20:00 h es donarà el tret de sortida a la resta de concerts de la jornada. La tarragonina Elena García serà la primera a pujar a l'escenari. La semifinalista del concurs Sona9 2022 amb el seu anterior grup, Lenand, inicia ara un nou projecte musical junt amb el guitarrista Pol Ishanda. Dàh!, el sobrenom del sorià Daniel Penacho, prendrà el relleu per portar el seu rock d'autor amb influències punk i el seguirà Bunker Li, un grup de 4 músics de Tarragona, amb les seves versions d'estil power de garatge.

La guanyadora del Premi Sona9 Cases de la Música 2022, Aina Koda, serà la següent en actuar. L'artista de Polinyà de Xúquer portarà una proposta de rap mesclat amb altres gèneres com trap o drum'n'bass. Senyor Oca, guanyador del Sona9 2017, tancarà la jornada amb la seva proposta de hip hop i drum'n'bass acompanyada de melodies de saxo rap.

El Capsa Músic Festival continua així amb la seva tradició de petit format i de proximitat, afegint noves propostes a altres grans noms que ja han passat per aquest festival com GossosObeses o Love of Lesbian. L'Associació de Músics de Tarragona argumenta que aquestes iniciatives són necessàries per compensar la desaparició dels circuits de sales de petit format de finals dels 70 i 80.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, capsa músic festival, Aina Koda, Senyor Oca, bunker li, dàh!, elena garcía

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.