Llistes

Quines han estat les cançons que més han sonat a la ràdio aquest estiu?

«La Platja» de Stay Homas amb the Tyets és la cançó més escoltada a la ràdio, seguida d'«El món de veritat» de Buhos amb Juan Magán i «Jo mai mai» de Joan Dausà

El TOP30 comprèn les cançons en català més escoltades a les ràdios entre el 14 de juliol i el 10 d'agost

| 24/08/2023 a les 14:00h

Stay Homas i The Tyets
Stay Homas i The Tyets | Marta Mas
L'Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenta cada mes una llista amb les cançons més radiades en català.

"La platja" de Stay Homas amb The Tyets és, per segon mes consecutiu, la cançó en català més punxada a la ràdio, seguida per "El món de veritat" de Buhos amb Juan Magán i la nova versió del "Jo mai mai" de Joan Dausà. Tanquen el TOP5 "Gelat" de Miki Núñez i "Cor" d'Els Catarres, que escala cinc llocs. 

Paral·lelament, diverses cançons es mantenen en el TOP15: "Mussegu" i "Xalala" de Figa Flawas, "Olívia" i "Coti x coti" de The Tyets -així com el remix que n'han fet Mon Dj & Dj Capde Oficial-, "Per la borda" de Sexenni, "Alcem les copes" de Les Montses. Per la seva banda, s'hi incorporen "Postal barata" de Suu i "Parella imperfecta" de Lal'Ba.
 

Cançons més escoltades a la ràdio de l'estiu 2023

 

També s'han sumat al TOP30 "Me gusta el sushi (Nigiri Edit 2023)" de Marru, "Diabla" de Figa Flawas amb Mushka, "La mama" de Pelat i Pelut, "Girasol" de Mosaic, "In the Night" d'Oques Grasses -que retorna al rànquing- i "Només amigues" d'OKDW. Els artistes que hi han col·locat més temes han estat The Tyets amb quatre, Figa Flawas amb tres i Triquell amb dues.

Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, APECAT, bmat, llistes, Stay Homas, The Tyets

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.