Festivals

Arriba la 3a edició del Posidònia Fest

El Posidònia Fest oferirà concerts entre el 31 d'agost i el 2 de setembre al Port de Mataró

Pol Batlle, Rita Payés i Arnau Obiols són alguns dels artistes que hi actuaran

| 31/08/2023 a les 14:00h

Pol Batlle i Rita Payés
Pol Batlle i Rita Payés
Comença la 3a edició del Posidònia Fest al Port de Mataró. El festival se celebra entre el 31 d'agost i el 2 de setembre amb sis concerts i una programació addicional de tres actuacions d'artistes maresmencs per promoure l'escena local al Parc Maresme. Entre altres, s'hi podrà escoltar en directe Pol Batlle i Rita Payés, Albert PlaArnau ObiolsPau Brugada, i Mar Grimalt.

Enguany, els concerts del primer dia seran gratuïts. A les 18 h es farà l'obertura de portes, i a les 19 h inaugurarà l'escenari Pau Brugada, qui presentarà el seu segon disc En blanc (Segell Microscopi, 2022), on equilibra subtilment la cançó d'autor amb la seva faceta més urbana. A les 20 h actuarà al Parc Maresme Flamengrass, un grup format entre Premià de Mar i Vilassar de Mar que mescla bluegrass, flamenc i les músiques d'arrel de la península Ibèrica per crear un estil únic. A les 21:30 h serà el torn de Celeste Arías amb el seu disc Tranquila. Celeste canta Chavela (Segell Microscopi, 2022), un homenatge a la vida i la mort de la cantant mexicana i icona LGTBI Chavela Vargas.


El divendres 1 engegarà amb l'actuació de l'urgellenc Arnau Obiols a les 19:00 h, que hi presentarà el seu últim treball Mont Cau (Segell Microscopi, 2022) —Premi Enderrock 2023 de la crítica al millor disc de folk—. En el treball, Obiols mescla sonoritats modernes amb instruments tradicionals i gravacions del camp per musicar tant lletres pròpies com textos d'autors contemporanis. Neus Borrell i Miquel Joan actuaran al Parc Maresme a les 20h. El duet mostrarà el seu últim disc El cos per caure (Segell Microscopi, 2023), on conviden a sentir poemes de Jaume Coll, Joan Brossa i Núria Martínez-Vernís, entre d'altres. Finalment, l'artista polifacètic Albert Pla oferirà a les 21:30 h un espectacle en solitari tan eclèctic com la seva trajectòria, on la comèdia conviu amb la tragèdia i la serenitat amb la disbauxa, i on s'expliquen històries de perfils emocionals ben diferents.


El darrer dia del festival començarà amb l'actuació de la cantant Mar Grimalt, qui presentarà el disc Espurnes i coralls (Segell Microscopi, 2023), fruit del premi del Concurs Sons de la Mediterrània 2021, en què la seva veu i melodies càlides es veuen atrapades entre sons de màquines. A les 20:00 h serà el torn de Mireia Vilaseca, qui sintetitzarà experiències i emocions viscudes en un espectacle delicat i íntim al Parc Maresme mostrant les cançons del seu últim disc Des de dins (La catenària, 2022). A les 21:30 tancaran el festival Pol Batlle i Rita Payés. L'artista barceloní presentarà en directe el seu disc Salt mortal (autoeditat, 2022), en el qual supera estils i en recupera d'altres expressant-se en català, castellà i anglès junt amb la veu de Rita Payés.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, posidònia fest, posidònia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.