Estrenes

Acid Snot s'estrena en català amb el punk colorista d'«Iridescència»

Estrenem en primícia el videoclip del primer tema en català de la banda barcelonina Acid Snot

| 14/09/2023 a les 12:00h

Acid Snot
Acid Snot
Acid Snot va ser una de les bandes amb més activitat de l'escena underground barcelonina de la passada dècada. El seu estil ajunta referents del punk melòdic, el pop-punk i el metalcore amb lletres en anglès que se centren tant en temes socials com introspectius. El 2013, el grup va debutar amb l'EP Hometown (autoeditat) i el 2016 va publicar el llarga durada Attitudes (autoeditat), que els va portar de gira per Catalunya, Espanya i diversos indrets d'Europa com el Regne Unit. Després d'una aturada de cinc anys, enguany han reprès l'activitat i ara han publicat la seva primera en català: "Iridescència". Avui, n'estrenem en exclusiva el seu videoclip.


"Iridescència" és una cançó que s'allunya parcialment de l'estil més tècnic i veloç que la banda factura habitualment, i s'apropa al rock alternatiu i l'emocore. La cançó engega de forma reposada amb els arpegis de les guitarres i el bombo de la bateria -que recorda al batec del cor-. A poc a poc, el tema creix fins a donar pas als versos i les tornades de la cançó, que apugen la velocitat i la potència amb influències de grups com Smoking SoulsFailsafe, The Swellers i, fins i tot, els temes més rockers de La Tour de Carol.

Aquest primer tema en català d'Acid Snot aborda les relacions romàntiques com una cosa dinàmica i canviant. A partir de la iridescència, un fenomen òptic en què la llum i el color d'un cos varia segons l'angle des del qual s'observa, el grup metaforitza sobre com cada relació és una de les tonalitats d'una àmplia paleta cromàtica que determina el creixement personal, emocional i espiritual de cada persona. A més, el grup reflexiona sobre l’apatia i la individualitat de l'amor romàntic actual i busca superar, tal com diu la tornada, "l'obsolescència programada als nostres cors" a través de l'abandonament de l'ego, l'empatia i l'equitat.

La banda va decidir escriure aquesta cançó durant els cinc anys en què la formació va estar aturada. Per causes personals o laborals, cada membre del grup vivia llavors en un lloc diferent del món i aquesta cançó va ser el reflex de tota la suma d'experiències que cadascun dels músics va viure per separat. "Iridescència" ha estat gravada per Pau Oltra a Tropic Studios i ha estat mesclada i masteritzada per Néstor Quesada a El Graner, mentre que el videoclip ha estat dirigit i gravat per Pau Velasco i ha comptat amb el suport dels dos segells del grup: Lockjaw Records i Thousand Island Records.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Acid Snot, punk, rock alternatiu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.