Actualitat

Gossos reapareix per sorpresa al MMVV i anuncia una gira de 10 concerts

Cinc anys després de la seva aturada, el grup manresà ha tornat a tocar en directe a la plaça del Canonge Vell de Vic

En aquest mateix espai, Gossos va tocar ara fa 30 anys quan el grup tot just arrencava

La nova gira farà parada per deu localitats dels Països Catalans al llarg del 2024

14 de setembre: Tal dia com avui, va néixer Natxo Tarrés

| 14/09/2023 a les 19:00h

Gossos al MMVV
Gossos al MMVV | F. Rosa E. Massaguer
Gossos acaba de reaparèixer en directe cinc anys després del seu comiat indefinit dels escenaris. Ho ha fet avui a la tarda en format acústic a la plaça del Canonge Vell de Vic dins de la programació Off del Mercat de Música Viva de Vic. El grup manresà ha reaparegut al mateix espai que els va veure començar ara fa 30 anys i, a més, ha anunciat una nova gira per al 2024. Durà el nom de A reviure i comptarà amb 10 concerts per diferents localitats dels Països Catalans.

Aquesta nova gira serà el gran colofó per celebrar els 30 anys de trajectòria de la banda i farà un bon repàs de la discografia del grup. Arrencarà el pròxim 12 d'abril a Girona dins del Festival Strenes. El seguiran altres grans ciutats com Vic (13 d'abril, Teatre Atlàntida), Barcelona (25 d'abril, Guitar BCN), Sa Pobla (4 de maig), Manresa (10 de maig, Stroika), Andorra La Vella (15 de juny), Cambrils (28 de juliol, Festival de Cambrils) i Lleida (27 de setembre, Auditori Enric Granados). A les acaballes de la gira, tornaran a la seva Manresa natal, el 18 d'octubre al Teatre Kursaal. El desè concert està previst pel 12 d'agost, però no s'ha anunciat on tindrà lloc.

El passat dimarts, el grup ja va deixar un misteriós missatge per xarxes socials en què es podia llegir 'a reviure', que ja presagiava que el grup tenia entre mans alguna gran novetat. A més, l'any passat el grup va publicar una nova versió de l'èxit "Corren" remesclada pel productor Roger Rodés i amb la col·laboració de Ramon Mirabet.




Gossos va fundar-se l'any 1993 a Manresa per Oriol Farré, Juanjo Muñoz, Natxo Tarrés i Roger Farré. El grup va donar-se a conèixer pel format acústic dels seus directes i va debutar discogràficament amb Gossos (Jercar, 1994) i En privat (Magna Music, 1996). Un dels canvis més importants de la banda el va viure l'any 2002, quan el grup va decidir electrificar la seva proposta i el bateria Santi Serratosa va entrar a formar-ne part. Amb aquesta nova formació, van presentar el seu disc més destacat, Oxigen (Música Global, 2007), que inclou l'èxit "Corren". 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Gossos, MMVV 2023, off mmvv

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.