Estrenes

Madera Viva Trío debuta amb «T'interpreto» al costat de Gemma Humet

Estrenem en primícia el primer tema del trio barceloní, «T'interpreto», amb la col·laboració de Gemma Humet

| 22/09/2023 a les 12:30h

Madera Viva Trío
Madera Viva Trío
Madera viva (autoeditat, 2018) va ser el darrer treball en solitari del cantant i contrabaixista barceloní Pau Lligadas. Ara, el també professor de l'Escola Superior del Taller de Músics ha volgut prendre aquell nom i convertir-lo en un nou trio amb dos altres professors del centre: el guitarrista Vicenç Solsona, qui ja va participar en aquell disc, i el bateria gallec Ramón Ángel Rey. Avui, presentem en exclusiva la primera cançó de Madera Viva Trío, "T'intepreto", que compta amb la col·laboració de Gemma Humet.


"T'interpreto" és una resposta a una antiga cançó de Gemma Humet: "Interpreta'm", una musicació d'un poema de Mireia Calafell  que va incloure en el disc Màtria (Satélite K, 2020) -guardonat amb el Premi Enderrock 2021 a millor disc de cançó d'autor segons la crítica-. Ara, el cantant Pau Lligadas l'ha volgut agafar com a punt de partida per a reflexionar sobre la dificultat d'interpretar a les persones sense prejudicis i mantenint la coherència amb un mateix. 

Per a interpretar la cançó, Lligadas deixa el contrabaix i agafa la guitarra per a interpretar el tema a duet amb l'artista que ha inspirat la cançó, Gemma Humet. Tots dos s'acompanyen tan sols de la guitarra de Vicenç Solsona, que descarrega un delicat i precís solo al mig de la cançó. "T'interpreto" és el primer senzill del debut discogràfic de Madera Viva Trío Senderos, que veurà la llum el pròxim 13 d'octubre amb el Segell Microscopi.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Madera Viva Trío, Gemma Humet, estrenes, debut

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.